Hodnocení celkem
5.0 / 5
Doporučuje
100%
1 z 1 uživatelů
Lenka ověřený zákazník 10. Září
Doporučuje produkt
100g
Už po prvním přivonění k zrnkům je člověku jasné, že se jedná o anaerobně zpracovanou kávu - vůně je velmi výrazná a kořeněná - což se odráží i ve výsledném šálku. V chuťovém profilu to sice není uvedené, já z ní však dost cítila čokoládu a jahody.
V chuti do popředí vystupují borůvky a rum, káva má plné tělo a je velice intenzivní. Acidita je trochu větší, takže rovnou říkám, že tahle káva určitě není pro každého.
Anaerobně zpracované kávy mají svou specifickou chuť, ta fermentace je tam opravdu znát. Pro milovníky těchto druhů káv ale naprosto ideální, pro mě další skvělý chuťový zážitek.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22g
Voda (g): 320ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method