Hodnocení celkem
4.52 / 5
Doporučuje
93%
25 z 27 uživatelů
Claudio Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
250g
vzrušující různé příchutě
Recept
Způsob přípravy: v60 (!) + papír v60
Káva (g): 20 (espresso pražená)
Voda (g): 270 g (+ bypass po spaření)
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): kliknutí Comandante: 23
Proces:
60 g + 60 g + 75 g + 75 g
= 270 g @ ~ 2:15 min.
obtočte vodou (v šálku), dokud hotový nápoj nebude mít ~320 g celkem.
Tina ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
250g
Je to kvalitní zrno
Jemná chuť
Moc mě to nenatchlo.
Pro mě osobně až moc jemné
Anycoders s.r.o. ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
Koupili jsme do firmy na espresso, ale tam nám chuť kardamonu přišla až příliš výrazná, tak jsme zkusili filtr a to byla velká hitparáda - jako mít Vánoční cukroví v kávě.
Verkauf Raum ověřený zákazník 1. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Super espresso
Perfektni na mlecne napoje
Recept
Metoda přípravy: Esppresso
Káva (g): 18
Voda (g): 36
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
ALESSANDRO ověřený zákazník Zobrazit originál 14. Květen
Doporučuje produkt
250g
silný tón skořice (nebo kardamomu...)
velmi, velmi sladký k nosu
se zlepší, když se šálek ochladí
upřednostňuje delší poměry (1:3+)
netlačte na teploty nebo to zničíte
Recept
Způsob přípravy: spro
Káva (g): 17
Voda (g): 50
Teplota vody: 90
Grinder (nastavení): 10 na Niche Zero (trad shot na 15)
Proces: Kvetoucí profil espressa
db ověřený zákazník 5. Květen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: WACACO NS2 / 1:3
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): KINU m47 / 2.2.0
Proces:
Milan ověřený zákazník 13. Únor
Doporučuje produkt
250g
Dezertní chuť
Recept
Metoda přípravy: Sage Bambino Plus
Káva (g): 17
Voda (g): 40
Tomáš D. ověřený zákazník 30. Listopad
Doporučuje produkt
250g
tóny vanilky
kardamon krásně ovoní
nemám pocit, že bych cítil náznak "koláče"
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 17
Voda (g): 36
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 3, Sage Barista Express
Proces:
Stanislav ověřený zákazník 14. Září
Doporučuje produkt
250g
Příjemně pistáciové tóny
vyvážená chuť
méně výrazný "dortový" feel
Tillmann Zobrazit originál 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Kardamomové tóny!
Kardamom silně voní, ale nemá silnou chuť
Žádné „cakey“ a vanilkové tóny
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 15
Voda (g): 35
Zbyněk ověřený zákazník 3. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Jedno z nejlepších espress, které jsem ochutnal
Celý chuťový profil se v espressu nachází
Nejlepší je za mě již několikrát zmíněné cappuccino nebo ledový flat white
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 18-18.2
Voda (g): 41
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 2 na Sage Barista Express
Proces:
Jules ověřený zákazník Zobrazit originál 20. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Mohu ochutnat celý chuťový profil
Nádherná vůně
Design krabice je skvělý
Tereza ověřený zákazník 24. Květen
Doporučuje produkt
250g
příjemná nasládlá vůně
lehká chuť
Julie Krejčová 15. Únor
Doporučuje produkt
60g
Jsem oficiálně zamilovaná
Pokud si chcete dát doslova milky cake v podobě kávy, tak doporučuju
Nádherně sladká a šťavnatá chuť
Mají i krásné minimalistické balení a to se cení
Irina Ververakis ověřený zákazník 17. Leden
Doporučuje produkt
250g
Fakt bozi kafe. Najsem zadní extra odborník, ale tohle je fakt jiny level. Moc doporučuju!
beanwithmean ověřený zákazník 7. Leden
Doporučuje produkt
250g
Top... Všetko už bolo napísanie nižšie...
Petr ověřený zákazník 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborně vyvážená chuť
Skvělá vůně jak před mletím, tak po extrakci
Cappuccino jedna báseň, s mlékem skvělá kombinace, ale samotné Espresso vůbec není špatné
Při prvním srku hodně převládá Kardamon, after taste příjemný nasládlý koláč
Recept
Metoda přípravy: Gaggia Classic + 9bar pružina
Káva (g): 19
Voda (g): 42
Teplota vody: 92-94
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut Slim 10 kliků
Proces: WDT, Tamper - 8s preinfuze + 20s extrakce
Peter Vaňušanik ověřený zákazník 3. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jedna z mala kav kde opravdu je citit chutove profily
Kava krasne voni jak pred mletim tak uz vyextrahovane espresso
Vynikajici lahodni chut v cappuccinu - s mlekem se ta chut kloubi jedna basen
Moc neverim tomu uzaviratelnemu obalu
Recept
Tak tohle byla opravdu bomba. Sice jsem musel nastavit mlynek az hodne na jemno (a tudiz pri nastavovani jsem vylil 4 kavy) ale vysledek stal za to!

Metoda přípravy: Breville Dual Boiler
Káva (g): 15
Voda (g): 34
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): DF64 - 7
Proces: WDT, leveler, tamper
Tomáš Koutný ověřený zákazník 2. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vynikající. Ten kardoman je tam opravdu výrazný.
Chce nechat odležet tak 2 týdny. Po 10 dnech ještě hodně CO2.
Trvalo dlouho vyladit přípravu, ale to je moje chyba.
Recept
Metoda přípravy: Espresso (Cafelat Robot)
Káva (g): 18
Voda (g): 54
Teplota vody: Předehřátí portafiltru nad konvicí, pak vařící voda z konvice.
Mlýnek (nastavení): 13 kliků na C40 s RedClix
Proces: 25 vteřin pre-infusion 1-2 bar, pak extrakce při 5 bar kolem 30 vteřin (54 g)
Dominika ověřený zákazník 28. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Tohle je opravdu dortík v hrnku!
Výborná jak s mlékem, tak bez
Cappuccino je fakt jak zákusek
Chuť espressa moc zajímavá, netradiční
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: