Hodnocení celkem
4.72 / 5
Doporučuje
95%
129 z 136 uživatelů
Boglarka ověřený zákazník Zobrazit originál dnes
Doporučuje produkt
250g
chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (G): 15
Voda (G): 250
Teplota vody: 95-100
Grinder (Nastavení): 7.5 na časovém úseku S3
Proces: 4: 6 Metoda pro mě nejlepší výsledek
Alexey Galutskikh ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
250g
Veronika ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Torsten Trautwein ověřený zákazník Zobrazit originál 13. Leden
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 14 g
Voda (g): 200 g
Teplota vody: 92 °C
Bruska (nastavení): 8.1 (Fellow Ode V2)
Proces:
- 3x větší množství fazolí nasypte do vody pro květ (= 42 g)
- Počkejte 1 minutu
- Postupně nalévejte zbytek vody až do 200 g (~5-6 ml/s)
- Počkejte na dokončení čerpání (od začátku do konce by to mělo trvat asi 3 minuty)
Mia Eder ověřený zákazník 13. Leden
Doporučuje produkt
250g
Michaela B. ověřený zákazník 7. Leden
Doporučuje produkt
250g
čokoládová chuť
čerstvost, kvalita zrn
krásné balení
Zdeněk Buk ověřený zákazník 17. Listopad
Doporučuje produkt
1000g
Martin Horalík ověřený zákazník 7. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Roman Feix ověřený zákazník 4. Listopad
Doporučuje produkt
250g
Peter ověřený zákazník 29. Říjen
Doporučuje produkt
250g
toto je bomba. kokinko
jeden ze 4 pytlíků pořízených v různém čase byl sklamáním, nekokinkoval
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Algmina Bružaitė ověřený zákazník Zobrazit originál 4. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Zkušenost dostála humbuku. Od prvního doušku mě zaujala výrazná, téměř kardamomová chuť, která tuto kávu odlišuje od vašeho obvyklého vaření.
I když to nemusí být každodenní káva pro každého, rozhodně to doporučuji alespoň jednou vyzkoušet:)
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffmann, nejlepší receptura V60
Patrik Josef Lukáš 22. Září
Doporučuje produkt
1000g
Velmi výrazná skořicová chuť. Cítím, že něco piji, to se mi doma nestává vždy.
Křížaly v karamelu. S hodně velkou dávkou skořice.
Kolegyni po otevření balíčku přišla brutálně kyselá, jak syrová rajčata. Moc brzy jsem jí to podával.
Recept
Nejlepší ke konci kilovky asi v poměru 30g zrnek na 600 ml vody.
J-max 3-2-0, papírové filtry na osmotic flow medium-dark.
First bloom 60g, 50 stupňů Celsia, 2 minuty. Pak do 328g druhý nálev s 90 stupni vody. Pak někdy třetí nálev do 600g. Krásná výrazná skořicová chuť.
Při klasickém 30 - 500 receptu po otevření balíčku spíše jak skořicová rolka s kardamonem.
Martin ověřený zákazník 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Ondřej ověřený zákazník 14. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Kyriakos Konstantinidis Zobrazit originál 1. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Trvale fantastické, chutná jako sen
Velmi sladké a kardamomové
Snadno se vaří
Nikdy dost!
Recept
15 g dovnitř, 270 g ven
voda na 99
kvete se 75 g po dobu 45 sekund
nejprve nalijte na 170
druhé nalití na 270
Celková doba vaření by měla být kolem 4:00
CapitanBarista ověřený zákazník Zobrazit originál 12. Červen
Doporučuje produkt
250g
Jasné a ostré poznámky
Recept
Tato káva opravdu chutná! :)
V závislosti na receptuře a intenzitě extrakce mohou některé tóny převzít jiné, jako je kardamom (a chai). V tomto případě doporučuji snížit teplotu a/nebo namlít hruběji. Pistácie a vanilka/piškotový koláč pak budou více přítomné a méně kardamomu.
beanwithmean ověřený zákazník 10. Červen
Doporučuje produkt
250g
db ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): kinu 3.3.0
Proces:
Michal ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
250g
Miloš ověřený zákazník 7. Červen
Doporučuje produkt
250g