Hodnocení celkem
4.78 / 5
Doporučuje
96%
118 z 123 uživatelů
Martin Horalík ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Roman Feix ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Peter ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
250g
toto je bomba. kokinko
jeden ze 4 pytlíků pořízených v různém čase byl sklamáním, nekokinkoval
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Algmina Bružaitė ověřený zákazník Zobrazit originál 4. Říjen
Doporučuje produkt
250g
Zkušenost dostála humbuku. Od prvního doušku mě zaujala výrazná, téměř kardamomová chuť, která tuto kávu odlišuje od vašeho obvyklého vaření.
I když to nemusí být každodenní káva pro každého, rozhodně to doporučuji alespoň jednou vyzkoušet:)
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffmann, nejlepší receptura V60
Patrik Josef Lukáš 22. Září
Doporučuje produkt
1000g
Velmi výrazná skořicová chuť. Cítím, že něco piji, to se mi doma nestává vždy.
Křížaly v karamelu. S hodně velkou dávkou skořice.
Kolegyni po otevření balíčku přišla brutálně kyselá, jak syrová rajčata. Moc brzy jsem jí to podával.
Recept
Nejlepší ke konci kilovky asi v poměru 30g zrnek na 600 ml vody.
J-max 3-2-0, papírové filtry na osmotic flow medium-dark.
First bloom 60g, 50 stupňů Celsia, 2 minuty. Pak do 328g druhý nálev s 90 stupni vody. Pak někdy třetí nálev do 600g. Krásná výrazná skořicová chuť.
Při klasickém 30 - 500 receptu po otevření balíčku spíše jak skořicová rolka s kardamonem.
Martin ověřený zákazník 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Ondřej ověřený zákazník 14. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Kyriakos Konstantinidis Zobrazit originál 1. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Trvale fantastické, chutná jako sen
Velmi sladké a kardamomové
Snadno se vaří
Nikdy dost!
Recept
15 g dovnitř, 270 g ven
voda na 99
kvete se 75 g po dobu 45 sekund
nejprve nalijte na 170
druhé nalití na 270
Celková doba vaření by měla být kolem 4:00
CapitanBarista ověřený zákazník Zobrazit originál 12. Červen
Doporučuje produkt
250g
Jasné a ostré poznámky
Recept
Tato káva opravdu chutná! :)
V závislosti na receptuře a intenzitě extrakce mohou některé tóny převzít jiné, jako je kardamom (a chai). V tomto případě doporučuji snížit teplotu a/nebo namlít hruběji. Pistácie a vanilka/piškotový koláč pak budou více přítomné a méně kardamomu.
beanwithmean ověřený zákazník 10. Červen
Doporučuje produkt
250g
db ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): kinu 3.3.0
Proces:
Michal ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
250g
Miloš ověřený zákazník 7. Červen
Doporučuje produkt
250g
Patricie ověřený zákazník 6. Květen
Doporučuje produkt
250g
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Květen
Doporučuje produkt
250g
Jsem v bodě, kdy je to již třetí balení za loňský rok, takže
kašel kašel
Proč je to tak návykové?
Recept
Recept
Způsob přípravy: Aeropress GO
Káva (g): 12,5
Voda (g): 200
Nastavení teploty vody a mlýnku (Timemore Chestnut C2):

no, to záleží

Když s těmito fazolemi zjemníte (12 až 16 kliknutí) a udržíte teplotu kolem 94 až 96 stupňů, získáte sladký a dortový šálek s ořechy a kořením a skořicovými koláčkovými tóny, které jsou ve skutečnosti tak těžké. skořicová strana, o které by si někdo mohl myslet, že jde o kofermentaci (což nemohu dokázat, ale kofermentace skořice se lišíferentálně). (Nejmenší) nadměrná extrakce v tomto bodě by také mohla vyvolat jemný chlebový tón, který dodává šálku pěkný povrch.

Funkičtější strana vykvétá z hrubších úrovní mletí a teplota, která poskytuje nejjasnější výsledky, je 92 stupňů s nastavením přelití mlýnku na 24 kliknutí.
Tady se odehrávají všechny slovní hříčky a vy si začnete uvědomovat, že na zážitcích z patra skutečně záleží. Nejvtipnější komentáře byly 'ach, brokolice' a 'tady je hodně mrkvový dort!' (sale druhý byl kompliment). Také jsem zjistil, ž...Více
Adam Cinko ověřený zákazník 5. Květen
Doporučuje produkt
250g
Výrazná vůně po dortíku
výrazná chuť dortíku
Velice aromatická
Dávkujte jednou začas, může se přepít
Jana ověřený zákazník 28. Duben
Doporučuje produkt
1000g
Tahle káva mi vyloženě sedla a dá se říci, že u mne vyvolává závislost na ní :o)
Výborná a vyvážená, velmi zajímavá chuť
Já na pozadí vždy cítím výraznou kokosočokoládovou chuť připomínající vánoční kokosočokoládové kuličky s rumem :o) Dlouho jsem marně přemýšlela, než jsem na to přišla, co mi to připomíná, protože všem mým přátelům, kterým jsem kávu uvařila, taky chutnala, ale kokosočokoládovou chuť nikdo jiný necítil ani ve vůni, ani v chuti
Škoda, že není levnější ־
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 160 ml
Teplota vody: cca 95°C
Mlýnek (nastavení): Sage Smart Grinder Pro SCG820BTR, stupeň 1 espresso (nejjemnější)
Proces:
Jakub Khor ověřený zákazník 27. Duben
Doporučuje produkt
250g
Vynikajíící chuť kávy.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress, Chemex, Hario
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Roman Sečkař ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
250g
Pavol ověřený zákazník 23. Březen
Doporučuje produkt
250g