Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
93%
179 z 193 uživatelů
Roman 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
20g
Líbilo se mi suché aroma po namletí, ale očekával jsem velkou divočinu v chuti.
Tím se pro mě všechny klady vyčerpaly.
Doporučil bych pouze experimentátorům s otevřenou myslí.
Svíravá acidita po každém doušku.
Těžké alkoholové tóny červeného vína.
Nejsem fanouškem takovýchto káv, ale podle hodnocení, lidem káva chutná.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Nicolai Zobrazit originál 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
20g
Může opravdu ochutnat červené víno
Příliš kyselé
Recept
Způsob přípravy: v60 1 šálek James Hoffmann "
Káva (g) ~21
Voda (g): 343
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): hrubý
Proces:
Dávid Halmágyi Zobrazit originál 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
20g
Vonělo fantasticky
Zvláštní kyselá chuť, která přebíjí vše ostatní
Recept
Způsob přípravy: Orea s trapézovým filtrem
Káva (g): 21
Voda (g): 340
Teplota vody: 100
Bruska (nastavení): 5,5 ZP6
Zpracování: 60g květ + 4x70g
Lenka K Zobrazit originál 11. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovocné, borůvkové
Zvláštní dochuť
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Cech 11. Prosinec
Nedoporučuje produkt
20g
Chutove neni tak spatna jak sem myslel podle jeji vune
Tahle kava mi dnes nesedla
Nevabna vune uz po namleti
Za me zatim nejslabsi
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: