Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
93%
179 z 193 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Výrazné tělo
Svěží
Ovocná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 20 kliků
Proces: 5 nálevů, 60g vody 45s bloom, poté 60g vždy když odtekla všechna voda
Hanka 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovocna, cokolada
Kyselejsi
Recept
Metoda přípravy: moka konvicka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
DOMINIK SCHLEHÖFER 20. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Káva je velice zajímavá
Chuť ovoce
Vůně a chuť po borůvkách a hroznech
Kyselejší káva, na mě už moc
Tělo není tak vyrazné
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš 19. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (20)
Proces:
vilagosg 19. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Michal Meszaros 18. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Plná chuť
Cítiť červené víno
Cítiť čokoládu
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Comandante 20 klikov
Proces: 30sec bloom
Pavlina Zobrazit originál 18. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Chuť durianu a manga
Hořká chuť
Recept
Způsob přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Michaela 18. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Příjemná vůně po namletí
Tmavší nálev do červena
Čokoládová chuť
Výrazná chuť červeného vína
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandate 18 kliků
Proces: Hoffman
Mikhail Volkov 18. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Filip 18. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovoce v čokoládě
Nevýrazná vůně
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): 15
Voda (g): 170
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení): Timemore Nano (12 clicks)
Proces: Inverted 30-60-30
Tobias 16. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Tělnatější. Na můj vkus příliš dřevitá. Tahle není můj favorit.

Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart: Filter
Proces: 150 ml na bloom, mírné víření, po 30 sekundách dolití zbytku vody
Kateřina 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Pro změnu trochu víc ovocitosti a hořkosti
Nějak mi ty chutě úplně splynuly
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost)
Proces:
Dominik Hodánek 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Příjemná vyvážená chuť i vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Wilfa 17
Proces:
Borbala Zobrazit originál 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Džemová ovocná sladkost
Boozy, pokud máte rádi takovou kávu
Anaerobní natural jsou na mě prostě moc, nemám ráda chlastavé kávy
Hořká dochuť typická pro anaerobik
Huub Coumans Zobrazit originál 13. Prosinec
Nedoporučuje produkt
20g
(durian) Vůně se zdála zajímavá
Super hořký
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): nejjemnější
Proces:
Miha Zobrazit originál 13. Prosinec
Nedoporučuje produkt
20g
Ovocný
Kyselé, ale ne v dobrém
Stephanie Zobrazit originál 13. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovocný
Ne kyselé
Trochu moc bobulí
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Ivo 12. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
chut manga
veluce zajimava kava kombinaci chuti a vune
na mne moc kysela
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 21,5
Voda (g): 71
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 2
Proces: extrakce 25s, presto hodne kavy