Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
93%
179 z 193 uživatelů
Karolina Filsáková 26. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Přijemné osvěžující kafe
Ovocná chuť s čokoládou se příjemně doplňují
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): na hrubo tak akorát na french press :-D
Proces: vyhřátí konvičky, nasypání kávy, zalití vodou, zamíchání než se odpočtou 3min, pak stlačit píst a nalít do nahřátých hrnků
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Chuť červeného vína
Hodně ovoce
Karamel
Rozhodně ho chci víc
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Velmi zajímavá chuť ovoce a vína
Vyvážená sladkost
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
U mě výrazná chuť červeného vína, alkoholový jemný podtón, mimořádně příjemné
Tipoval jsem lesní ovoce, nebyl jsem daleko borůvčí :)
Téměř bez výhrad, jedna z mimořádně dobrých káv z celého kalendáře
Já vždy žádám vyšší kyselku :)
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
zatím nejlepší káva
super vůně
byly cítit borůvky
tóny červeného vína a čokolády
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
Kamila 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Tomáš Bukovský 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Na vůni červené víno
Bohaté tělo
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Balanced taste
Sweet
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 16
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej Šeliga 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Příjemná ovocná chuť s výraznými tóny červeného vína
Za mne jedna z nejlepších kolumbijských káv
Nic
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore 18 kliku
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
ovocná a plná
anaerobní
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 98
Bruska (nastavení): Comandante C40
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Jakub 19. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Super kombinace ovoce a čokolády
Yana 19. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan 16. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: inverted method
Hana Langerova 16. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
chuť karamelu
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Michalec 15. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Karamel a čokoláda velmi výrazná chuť
Příjemné sladké tóny
Výborně se pije
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 22
Voda (g): 245
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Terezita 15. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ve vůni silný karamel, karamelky
Příjemná chuť ovoce
Za mne zatím 3. nejlepší
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: