Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
92%
164 z 178 uživatelů
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Vydarená vzorka. Acidita, ovocnost, ma všetko čo mám rad.
Zuzana Špetlová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: Wilfa
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
červené víno je výrazné, vďaka kalendáru som zistila, že ide o jeden z mojich obľúbených chuťových profilov
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Rumjana 21. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Vyvazena chut, jemne kyselkava
Chut ovoce
Neni hořka
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20g
Voda (g): 250ml
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): hario
Proces:
Jakub 20. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): jemne
Proces: ivertni
Martin B Zobrazit originál 20. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Přírodní
Lahodné
Katerina Michalkova 20. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Vyvazena chut ovoce s tony vina a cokolady
Anaerobni metody jsou TOP
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): jemně
Proces: Inverthed Method
Václav Kuběja 19. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovocná
Jemná chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Tereza Slováková 19. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Voňavá, ovocná, výborná
Výrazná chuť červeného vína
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 10
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matus Dudas 18. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Vona kakaa
V chuti ananas, cokolada, cukor
Komplexna chut
TOP!
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 - 21 klik
Proces: Hoffmann's ultimate v60 tech
Michal 17. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Čokoládovitá osvěžující chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 354
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominika 16. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Sladka
Moc dobre se pila a cim chladnejsi tim sladsi
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Simona Fančovičová 16. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Favorit
Karamel
Sladká chuť
Príjemný dojazd
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Magdalenka 16. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Velmi pestrá škála chutí
Jemná lákavá vůně
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter Krkoška 15. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ve vůni silný karamel, karamelky
Příjemné sladké tóny
Velmi nízká acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš 15. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Nejpříjemnější z dosavadních káv
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Žaneta 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovocná, osvěžující chuť
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Jeden z mých favoritů celého kalendáře (zatím)
Výrazný chuťový profil
Tóny rozeznatelné
Dalila Nováková 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Za mě hodně zajímavá
cítila jsem červené víno a čokoládu
výrazná chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Botond Borsits Zobrazit originál 14. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique