Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
92%
164 z 178 uživatelů
Karolina Filsáková 26. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Přijemné osvěžující kafe
Ovocná chuť s čokoládou se příjemně doplňují
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): na hrubo tak akorát na french press :-D
Proces: vyhřátí konvičky, nasypání kávy, zalití vodou, zamíchání než se odpočtou 3min, pak stlačit píst a nalít do nahřátých hrnků
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Chuť červeného vína
Hodně ovoce
Karamel
Rozhodně ho chci víc
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Vydarená vzorka. Acidita, ovocnost, ma všetko čo mám rad.
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Velmi zajímavá chuť ovoce a vína
Vyvážená sladkost
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
U mě výrazná chuť červeného vína, alkoholový jemný podtón, mimořádně příjemné
Tipoval jsem lesní ovoce, nebyl jsem daleko borůvčí :)
Téměř bez výhrad, jedna z mimořádně dobrých káv z celého kalendáře
Já vždy žádám vyšší kyselku :)
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
zatím nejlepší káva
super vůně
byly cítit borůvky
tóny červeného vína a čokolády
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Zuzana Špetlová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: Wilfa
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
červené víno je výrazné, vďaka kalendáru som zistila, že ide o jeden z mojich obľúbených chuťových profilov
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Tomáš Bukovský 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Na vůni červené víno
Bohaté tělo
Vyvážená chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Balanced taste
Sweet
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 16
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Výrazné tělo
Svěží
Ovocná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 20 kliků
Proces: 5 nálevů, 60g vody 45s bloom, poté 60g vždy když odtekla všechna voda
Hanka 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Ovocna, cokolada
Kyselejsi
Recept
Metoda přípravy: moka konvicka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej Šeliga 23. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Příjemná ovocná chuť s výraznými tóny červeného vína
Za mne jedna z nejlepších kolumbijských káv
Nic
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Timemore 18 kliku
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
ovocná a plná
anaerobní
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 98
Bruska (nastavení): Comandante C40
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Rumjana 21. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Vyvazena chut, jemne kyselkava
Chut ovoce
Neni hořka
Recept
Metoda přípravy: frenchpress
Káva (g): 20g
Voda (g): 250ml
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): hario
Proces:
Jakub 20. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): jemne
Proces: ivertni
DOMINIK SCHLEHÖFER 20. Prosinec
Doporučuje produkt
20g
Káva je velice zajímavá
Chuť ovoce
Vůně a chuť po borůvkách a hroznech
Kyselejší káva, na mě už moc
Tělo není tak vyrazné
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: