Hodnocení celkem
4.36 / 5
Doporučuje
86%
6 z 7 uživatelů
Martina ověřený zákazník 22. Únor
Doporučuje produkt
200g
aroma
klasické atributy anaerobních zrnek
chuťově velmi blízká podzimnímu speciálu (především náznaky chutě vína)
na V60 spíše vodová chuť, ocenila bych plnější, ale na aeropress by mohla sedět víc
možná se více projeví delší dobu po pražení
Markéta ověřený zákazník 21. Únor
Doporučuje produkt
200g
plná chuť
čokoláda
vyvážená acidita
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): cca 20 g
Voda (ml): cca 150 ml
Teplota vody: cca 90 °C
Mlýnek (nastavení): střední
Proces:
Jiří Malák ověřený zákazník 19. Leden
Doporučuje produkt
200g
Tohle je velká hipsteřinka. :)
Úplně první příprava byla asi 4 dny po upražení a ta chuť byla tak funky, že mi připomínala Ale ochucený výluhem z hlohu z pivovaru Obora :D (chceš to ochutnat, ale znova si to nedáš)
Jak si ale trochu odpočinulo, stalo se z něj moc příjemný sváteční ovocný kafíčko, určitě doporučuju zkusit! :)
Recept
Metoda přípravy: Hario V60 keramika
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Wilfa Balance (15)
Proces: