Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
3.86 / 5
Doporučuje
93%
149 z 161 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Daniel 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Na papíře vypadá dobře.
Hloupě jsem se rozhodl pro experiment s receptem a zvoral ho.
Neměl jsem víc kafe na druhej pokus.
Byl jsem smutek.
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Datle jsem cítil
Taková mdlá nevýrazná chuť
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
opět skvělá vůně
citil jsem maliny
čekal jsem sladší výraznou chuť, ale byla hořká
a kyselá
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tomáš Bukovský 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ve výsledku pitelná
Nevýrazná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 350
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Žaneta 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Roman 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná sladkost
Lepší ji pít horkou než chladnoucí
Dochuť až moc hořká
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Terezita 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Káva mě ničím nenadchla,ani neurazila. Méně výrazné chutě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sweet notes
Balanced
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina Beranová 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
nevýrazná chuť
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
PatP 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Více kyselá
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin B 20. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Petr 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladsi
Recept
Metoda přípravy: clevee
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: hoffmann
Dorota 20. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladkosť, telo, chuť
Trochu horšia vôňa a acidita
Recept
Metoda přípravy: Melita
Voda (g): 20
Teplota vody: 4 dcl
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Jakub Pazdera 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladkost
Recept
Metoda přípravy: w60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): baratza encore (14)
Proces: james hoffman's ultimate v60