Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
3.89 / 5
Doporučuje
93%
135 z 145 uživatelů
Julie Krejčová 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Za mě moc příjemná po ananasu nakyslá svěží káva
Pochutnala jsem si a klidně bych si jí dala znovu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásné ananasové tóny díky zpracování
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ananás je fakt výrazný.
DOMINIK SCHLEHÖFER 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť datlí
Ananas jde velice krásně citit
Tělo je vyvážené, sladší
Jak mnozí říkají, není vyloženě nejlepší, ale opět skvělá káva na každý den
Tělo bych uvítal silnější
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička
Káva (g): 10,5
Voda (g): 150
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lucia 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Základom je nechať ju chladnúť, potom:
Sladkosť malín i tropický ananás
Väčšia acidita, čo preferujem
Vôňa chladnutím tiež lákavejšia
Istá rušivá horkosť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Porlex 10 klikov
Proces:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná vůně i chuť datlí
Příjemná nasládlost, vyvážená kyselost
Výpitnost
Není to překvapivá káva, která by člověka vystřelila z trenýrek :) Působí velmi běžným dojmem
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)
Veronika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Moc sladká, ovocná chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Martin Slischka 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): timemore 24
Proces: Lance Hedrick
Stephanie Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocný
Příjemná chuť
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Komplexni chute - lambik, bile perlive vino, kysele bon pari
Ve vuni byla citit kapusta
Petr 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi sladká
Kvůli sladkosti nevyniklo nic jiného
Tomas Dobrotka Zobrazit originál 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
příjemná kyselinka s ovocnou příchutí
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 97
Bruska (nastavení): Comandante C40
Peter Krkoška 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká, ovocná, přijemné tělo
Nízká acidita
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Katerina Michalkova 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna acidita, vyvazenost chuti
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 240
Teplota vody:93
Mlýnek (nastavení): jemne
Proces: Scott Rao
Martin 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladká
Ovocná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): TM C2 (15 kliků)
Proces:
Vincenc 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): J-MAX 3.4.0
Proces: 4:6
Matus Dudas 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
madarinka
vyvazena kyslost a zemitost
sladkost len vo voni
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 - 21 klik
Proces: Hoffmann's ultimate v60 tech sladkost len vo voni
Simon Zobrazit originál 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá sladkost a špetka kyselosti
Slabší aroma
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš 19. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (20)
Proces: