Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
80%
4 z 5 uživatelů
Tsvetan Tsekov ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá, vyvážená chuť s náznaky příjemné kyselinky.
Limitovaná dostupnost. Ale to je také Pro, protože to dělá trochu zvláštnější.
Recept
Způsob přípravy: DF64V + Lelit Bianca, Weber blind shaker + mírné WDT horní části puku
Káva (g): 19
Voda (g): 40
Teplota vody: 98 stupňů Celsia (ve skutečnosti ~93 podle Lanceho recenze stroje a povahy strojů E61 obecně)
Bruska (nastavení): Velikost mletí 18 na DF64V
Proces: Espresso na Lelit Bianca při plném průtoku bez předinfuze nebo jakéhokoli profilování průtoku.
Poznámka: 35C pokojová teplota, takže recept bude muset být upraven pro "normálnější" životní podmínky.
Lukáš ověřený zákazník 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Toto je jeden z nejlepších barrelů, který jsem dosud měl
Naprosto vyvážená sladká chuť s jemným podtržítkem kyselosti v náznacích
Zrání zdůrazňuje tóny vanilky, v chuti i ve vůni
Ananas tam příliš necítím
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 22 clicks
Proces: 80ml – 45s bloom – 0:45 +170ml – 1:45 +250ml (3:15 brew time)
Eva Šišková ověřený zákazník 7. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Áno! Najlepší barrel robí HAYB, čakala som naň od vianočnej limitky
Objednávam druhý balík, odmietam piť v lete čokoľvek iné
Vianočná bola síce viac fancy, no chuťovo sa na barrely od HAYBU u nás z dostupných káv fakt nič nechytá
Recept
Metoda přípravy: V60, Hoffman
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): C2, 21 clicks
Proces: