Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
83%
10 z 12 uživatelů
Tsvetan Tsekov ověřený zákazník Zobrazit originál 18. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá, vyvážená chuť s náznaky příjemné kyselinky.
Limitovaná dostupnost. Ale to je také Pro, protože to dělá trochu zvláštnější.
Recept
Způsob přípravy: DF64V + Lelit Bianca, Weber blind shaker + mírné WDT horní části puku
Káva (g): 19
Voda (g): 40
Teplota vody: 98 stupňů Celsia (ve skutečnosti ~93 podle Lanceho recenze stroje a povahy strojů E61 obecně)
Bruska (nastavení): Velikost mletí 18 na DF64V
Proces: Espresso na Lelit Bianca při plném průtoku bez předinfuze nebo jakéhokoli profilování průtoku.
Poznámka: 35C pokojová teplota, takže recept bude muset být upraven pro "normálnější" životní podmínky.
Jindřich ověřený zákazník 31. Leden
Doporučuje produkt
250g
Alexey ověřený zákazník 28. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Lukáš ověřený zákazník 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Toto je jeden z nejlepších barrelů, který jsem dosud měl
Naprosto vyvážená sladká chuť s jemným podtržítkem kyselosti v náznacích
Zrání zdůrazňuje tóny vanilky, v chuti i ve vůni
Ananas tam příliš necítím
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 22 clicks
Proces: 80ml – 45s bloom – 0:45 +170ml – 1:45 +250ml (3:15 brew time)
Veronika ověřený zákazník 17. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Eva Šišková ověřený zákazník 7. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Áno! Najlepší barrel robí HAYB, čakala som naň od vianočnej limitky
Objednávam druhý balík, odmietam piť v lete čokoľvek iné
Vianočná bola síce viac fancy, no chuťovo sa na barrely od HAYBU u nás z dostupných káv fakt nič nechytá
Recept
Metoda přípravy: V60, Hoffman
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): C2, 21 clicks
Proces: