Hodnocení celkem
4.89 / 5
Doporučuje
100%
9 z 9 uživatelů
Tea ověřený zákazník 19. Leden
Doporučuje produkt
250g
Skořice a jablka hodně výrazné
Na Aeropressu krásně vynikne
Dost mi trvalo, než jsem vychytala recept… víceméně mi chutnala nejvíc, až když jsem ji měla skoro dopitou :(
Recept
Metoda přípravy: V60/Aeropress
Káva (g): 15g/18g
Voda (g): 250/220
Teplota vody: 93 cca
Mlýnek (nastavení): 22/18 cliks C2 Timemore
Proces: Better one cup Hoffman/Obrácená metoda
Jan Hovad ověřený zákazník 18. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Nejlepší kafe za poslední 2 roky
Neuvěřitelná vůně, chuť, jemnost, dokonalost ...
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: +- vařící
Mlýnek (nastavení): filtr
Proces: V60 Hoffman (5 pour, 3 min)
Dita ověřený zákazník 11. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výborné celkově
Chuť skořice se nezapře
Žádné mouchy nemá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): na filtr
Proces:
Marek ověřený zákazník 1. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velice silné aroma jablek a rozinek
Sladké
Slabší tělo (může být způsobeno receptem)
Recept
Metoda přípravy: V60 / 4:6
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Polohrubé
Proces:
Julie Krejčová 30. Březen
Doporučuje produkt
250g
Tato káva mi dala zabrat než jsem přišla na to, jak ji vyladit ale poté? Naprostá bomba
Slaďounká a chuťovr jedinečná
Tereza Pazourová ověřený zákazník 20. Leden
Doporučuje produkt
250g
chvíli mi trvalo najít recept, ale jakmile to bylo, nechtěla jsem pít nic jiného
Kateřina Beranová 3. Leden
Doporučuje produkt
250g
Luxusní chuť po jablkách se skořicí
Coffemaster 31. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Chuť jablečného štrůdlu
Sladkost
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lenka ověřený zákazník 2. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tak toto se VELMI povedlo!
Jak to jen říct? Koncentrované Vánoce v šálku!
Dokonalá chuť, plné tělo, vůně vanilky a jablek, tóny skořice a jemná nakyslost k tomu - skořicový jablečný štrúdl jako vyšitý!
Skvělá vánoční limitka, která rozhodně zpříjemní čekání na Ježíška. A já si jdu udělat další várku, protože jedna zkrátka nestačí. :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 95°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut c2
Proces: blooming - 2 pours