Káva IVAN SOLIS z Kostariky v sobě ukrývá jedinečnou směs lákavých chutí. Každá šálek je jako symfonie pro vaše chuťové buňky s hlubokými tóny kakaa, které se promíchávají s výrazným akcentem brusinek a černého rybízu. Celková harmonie chutí je zesílena red honey zpracováním, které této kávě dodává lepkavou a obalující texturu v ústech. Každý šálek je pozváním do světa bohatých a plných chutí nizozemské pražírny Manhattan, kterým propadnete již po prvním doušku.
Káva pochází z farmy Finca Carrizal, kterou s láskou a péčí spravuje Oscar Alberto Madrigal Chacon společně s celou svou rodinou. Oscar, jenž je producentem kávy již více než 30 let, věnuje neuvěřitelnou pozornost každému detailu, což je klíčem k dosažení té nejvyšší kvality. Jeho vášeň pro pěstování kávy je předávána i jeho dětem, kteří sdílejí zájem o produkci prvotřídní kávy. Finca Carrizal se nachází v malebné oblasti Santos ve výšce 1650 metrů nad mořem, kde ideální klimatické podmínky a bohatá půda tvoří dokonalé prostředí pro pěstování této vynikající kávy.
Zpracování kávy je svěřeno mikro mlýnu Solis&Cordero, založeném v roce 2018 s cílem pomáhat drobným pěstitelům v regionu Santos. Mikro mlýn poskytuje celou řadu služeb, od zpracování třešní, prodeje zelené a pražené kávy, poradenství až po exportní služby. Red Catuai je zpracována metodou red honey, kdy jsou třešně po sběru tříděny a fermentovány po dobu 48 hodin. Poté jsou oloupané a přenesené na vyvýšené postele s ponechanou slupkou. To vše přispívá k vytvoření výjimečné chuti s nádechem černého rybízu, brusinek a kakaa, která zanechává v ústech lepkavý a obalující pocit. Dopřejte si tento zážitek a užijte si každý doušek!
- Nadmořská výška: 1650 m n. m.