Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.06 / 5
Doporučuje
96%
150 z 156 uživatelů
Tereza Slováková 9. Březen
Doporučuje produkt
250g
Zajímavá chuť manga
Na mě trochu moc kyselá
Jan Pícha 6. Leden
Doporučuje produkt
250g
Karel Klímek 3. Leden
Doporučuje produkt
250g
Jakub Protiva 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 28. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Elena 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Luční květy ve vůni krasne vyrazne
Zajimave a osvezujici
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 310
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Veronika 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná vůně
Jemná acidita
Na pravidelné denní pití moc sladká
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ne tak fanoušek zpracování medu, ale tohle bylo dostatečně složité.
Petr 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mango v cokolade
Sladka
Recept
Metoda přípravy: aeropress go
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: bypass 180+120
Matěj 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně sladká káva
Příjemné aroma
Adela 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemne voni
Chut teto kavy mi asi jako jedina v adv kalendari vubec nevyhovovala..
Recept
Metoda přípravy: filtr
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): jemnejsi
Proces:
Tomáš 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Coko!!
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Štěpán Vrba 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
já osobně jsem tělo nepoznal
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 28 commandante
Proces:
Mikhail Volkov 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
S klesající teplotou se houplo do mírný acidity
Sladká medová chuť
Na Kostarice žil nějakej čas Toby Flenderson
Toby Flenderson is the worst
Cuťovej profil mi úplně nesedl
Babeta 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Roman 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jedna z těch více sladších káv z kalendáře
Mléčná čokoláda byla znát
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Tomáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mango je cítiť. Inak silne telop
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážené tělo, adekvátní acidita
Výrazná chuť manga
Vyváženost
Není tolik výpitná, nedokážu si ji představit na denní bázi
Tělo mohlo být malinko výraznější
Recept
Metoda přípravy: V60 James Hoffmann
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (23 clicks)
Proces: 40ml – 45s – 200ml – 30s – 60ml (3:10 brew time)