Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.06 / 5
Doporučuje
96%
150 z 156 uživatelů
Elena 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Luční květy ve vůni krasne vyrazne
Zajimave a osvezujici
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 310
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Matěj 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně sladká káva
Příjemné aroma
Štěpán Vrba 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
já osobně jsem tělo nepoznal
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 28 commandante
Proces:
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemné sladké
Výborná vůně
Jedno z nejlepších
Nic
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sladká, lehounce ovocná
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 25clicks (timemore nano)
Proces: inverted, 30s bloom
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyborna, sladoucka, lehka
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces:
Barča K. 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť medu
Celkově moc dobrá
Chtěla bych větší balíček… :D
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody: 80 C
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana Špetlová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jsme nadšení!
Recept
Metoda přípravy: Wilfa
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
bez "pomoci" kalendára som cítila broskyňu, kvety a čokoládu, všetky chute boli veľmi výrazné
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Pavlína 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Grapefruit mixed with milky way
Cranberry taste
Bittersweet, sour mix balanced
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Simon Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Úžasný
Lepší a lepší
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 21
Voda (g): 320
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Václav Kuběja 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Medová
Jemná chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Botond Borsits Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique
Petr 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jedna ze dvou nejlepších káv v celém kalendáři
Příjemně sladká
Geniální dochuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96 °C
Mlýnek (nastavení): 14 clicks (Chestnut c2)
Proces:
Pavel Kuběja 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svěží káva s tóny medu a ovoce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g): 200
Teplota vody: 86
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Leon Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Plné tělo
Velmi čokoládové
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 95,5 (Marco SP9)
Bruska (nastavení): 6,5 na Ditting 807
Průběh: 3:15 min
Dorota 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Všetko je mňam
-
Recept
Metoda přípravy: melita
Káva (g): 20
Voda (g): 4 dcl
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 5 zo 16
Proces: filtrace
Ivo 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
sladkost
prijemna coklada
pouze jemna jyselinka
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20,8
Voda (g): 43,8
Teplota vody: o3
Mlýnek (nastavení): 2
Proces: 27s extrakce