Výběrová káva Kostarika La Casita z norské pražírny Coffea Circulor je charakteristická tóny červeného rybízu, karamelu a medu.
Kávové třešně jsou sklízeny členy rodiny a poté ručně tříděny, aby se odstranily nezralé a přezrálé třešně. V prvních dnech se káva suší v menší vrstvě, asi 3 až 4 cm. Po několika dnech vrstvy postoupí na 6-10 cm. Třešně jsou neustále míchány a během nejteplejších hodin dne jsou zakryty. To je za účelem ochrany třešní před intenzivním slunečním světlem. Tento proces se znovu opakuje v noci, aby byly chráněny před vlhkostí. Káva se suší 15 až 18 dní.
- Producenti: West Valley, Grecia
- Oblast: Costa Rica, West Valley, Grecia
- Zpracování: Red Honey
- Nadmořská výška: 1500 m n.m.
- Odrůda: Sarchimor T5296
- Aroma: Kakao a tmavý med.
- Cuppingové skóre: 91