Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
100%
2 z 2 uživatelů
Romain ověřený zákazník Zobrazit originál 29. Leden
Doporučuje produkt
350g
Snadné vytáčení
Sirupová sousta textura
Sladké a vyvážené chutě
Opravdu krémové tělo a sirupové/karamelové vibrace
Vynikající samo o sobě (jako espresso)
Po tom šálku se cítím skoro jako kofein :)
Necítil jsem oranžový náznak (prozatím)
Upřímně se cítím skoro jako kofein, je to skutečný bezkofeinový?
Recept
Způsob přípravy: Manuální espresso (Lelit Anna)
Káva (g): 16
Voda (g): 38
Teplota vody: 95°C
Bruska (nastavení): Těsně pod 2 (výkon Eurêka Mignon)
Proces: Příprava puku s WDT, bez předinfuze, 16 palců, ± 38 výstupů, ± 28 s