Hodnocení celkem
4.82 / 5
Doporučuje
100%
17 z 17 uživatelů
Stanley M ověřený zákazník 28. Září
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60 (Hoffmanův recept)
Sindre Strøm Zobrazit originál 16. Září
Doporučuje produkt
250g
Páni. Měl jsem také jejich Volcan Azul Gesha. Oba mě uchvátili. Tenhle je silnější a ve vaší tváři, přesto se nějak moc nestává.
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 60 g/l
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jana ověřený zákazník 29. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Úžasné, všem vřele doporučuju vyzkoušet
Chuť, kterou jen tak nezapomenete
Koupili jsme již 2x a jdu jí koupit znovu
nic, snad jen: proč to neprodávají radši po kilech? :-D balení máme hned vypité :-D
Recept
Metoda přípravy: V60 a French press přesně dle Jamesovy metody, jak jinak :-D
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
winecafedrinker.cz ověřený zákazník 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Lepší od Barnu jsem neměla. Koupená už 2x, absolutně skvělá na filtru
Vojtěch ověřený zákazník 7. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Velice zajímavá káva
Jasně definované a čisté chutě (sušené fíky, sušené pomeranče, když káva trochu vychladne, zanechá na jazyku mentolově chladivý pocit a objeví se náznak chuti nugátu) - toť můj skromný subjektivní názor
Příjemná ovocná kyselost
Nesluší jí vyšší extrakce (např. Hoffmann 1 cup V60)
Recept
Metoda přípravy: Lance Hedrick ultimate recipe
Káva (g): 16
Voda (g): 250
Teplota vody: 93-95
Mlýnek (nastavení): Kingrinder K6 - 80 kliků
Proces: bloom-45 g, 1 min -> poté dolít do 250 g
Celkový čas cca 2 min
Pavla ověřený zákazník 12. Červenec
Doporučuje produkt
250g
super, byť nejsem úplně fanoušek naturálního zpracování, tak káva je výborná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 28
Voda (g): 500
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): timemore
Proces:
Jiří ověřený zákazník 7. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Skvělá káva
Recept
Metoda přípravy: Extrakci lze popohnat docela vysoko a chutná to pěkně sladce a čokoládově. Prostě přesně jak by člověk od tohohle typu kávy a zpracování čekal. Perfekt.

Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Alex Zobrazit originál 20. Červen
Doporučuje produkt
250g
Chutná jako čokoláda (ne čokoládové tóny, ale doslova chutná jako mléčná čokoláda jednoho původu)
Nejsladší káva, jakou jsem kdy měl
Nulová hořkost
Krásná extrakce
Super dobrá hodnota za peníze
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 19
Voda (g): 52
Teplota vody: 96
Bruska (nastavení): Arco - 34 kliknutí
Proces: 10 sekund před infuzí, 20 sekund extrakce při 6,5 baru (turboshot)
Karel ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
250g
Sladká a voňavá
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Jiranek 14. Květen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 350
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam Cinko ověřený zákazník 5. Květen
Doporučuje produkt
250g
Odpovídá chuťovému profilu
snadná extraktce
Regina ověřený zákazník 25. Duben
Doporučuje produkt
250g
výnimočná vôňa
chuť sa mení podľa teploty
jedna z najelpších kávičiek ktoré som doteraz ochutnala
Daliborco ověřený zákazník 17. Leden
Doporučuje produkt
250g
Za mňa najlepšia kávička od Barnu a to som ich skúsil už veľmi veľa
Viktor 31. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Z The Barn ho posílali v srpnové espresso subscripci (překvapilo mě to) = zrnka jsou použitelná i pro esspreesso a moka konvičku. Už po namletí člověk ucítí trochu něco jiného než obvykle (hrozně blbě se mi to popisuje, ale skoro jako sušená pálivá paprika - takové pikantní). Do moka konvičky jsem namlel přes Commandante na 32 (red clix) / 16 (původní osa) kliků.