Od anglických pražičů Colonna zde máme promyté kafčo v kapslích z Mexika. Pro lidi co ocení sladkou, jemnou a čistou chuť espressa se středním tělem evokující mléčnou čokoládu, lesní ovoce a toffee, ale zároveň nemají při ránu trpělivost vynakládat před svým šálkem příliš velké množství energie, jelikož toto kafe je připraveno pro vlastníky Nespresso kapslových kávovarů, nabízeje tak i těmto uživatelům prvotřídní výběrovkový zážitek!
V kapsli najedete jedinečnou směs odrůd Typicy, Bourbonu a Marsellesa sklizených ve výšinách nejjižnějšího mexického státu Chiapas. Producentem této kávy je Trinidad Apolindar Hernandez, který se věnoval pěstování kávy již od působivých 13 let. A nyní s hrdostí vzpomíná na veškeré překážky, které na své farmářské cestě potkal, jako například pokažené sušení, špatná volba odrůd do tamějšího podnebí, a nebo dokonce dopravní nehody kvůli špatnému počasí. Skrze trnitou cestu dokázal Apolinar proměnit farmu Finca Santa Rosa v prosperující mezinárodně respektovanou farmu.
Tato kávová zrnka byla ještě před pražením zpracována promytou metodou. Celý tento proces funguje tak, že po ručním sběru se třešně přesunou do nádob s vodou, kde se plody kávovníku třídí. Tento proces spočívá v tom, že nedostatečně zralé nebo defektní kusy vyplavou na hladinu (tzv. floaters). Dále se odstraní slupka a dužina, následně zrna projdou fází fermentace a mytí. Po fermentaci jsou zrna sušena na slunci. Výsledná chuť takto zpracované kávy je velmi čistá a lahodná a dává prostor původu a odrůdě se řádně projevit.