Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.02 / 5
Doporučuje
96%
151 z 158 uživatelů
Jan Pícha 6. Leden
Doporučuje produkt
250g
Daniel 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Mikhail Volkov 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná čokoládová
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin B 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Tomáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (20)
Proces:
Andrea 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládové tóny
Mám raději kyselejší
Recept
Metoda přípravy: V60, filtr Hario
Káva (g): 22
Voda (g): 350
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandante 26
Proces:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná chuť
Slabší aroma
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): TIMEMORE
Proces:
Roman 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Příjemně sladká káva
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): Wilfa Svart (novější černý) nastaven na “A” na stupnici “Aeropress”
Proces: Hoffmann - A better 1 cup V60
Tomáš Bukovský 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Ovocná vůně
Méně kyselejší
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lourdes 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Pleasant aroma
Chocolate notes
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip Kotora 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Prijemna
Vyvazena
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi chutná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): TM G1, 21 kliků
Proces: 5 nálevů, 60g vody 45s bloom, poté 60g vždy když odtekla všechna voda
Kateřina Beranová 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Výrazná vůně čokolády
nevýrazná chuť
katerina 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Svezi, super na cold brew
Jemna chut
Recept
Metoda přípravy: tricolate
Káva (g): 20
Voda (g): 400
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Bl 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martin 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Dobrej mix sladkyho tela a prijemny ovocnosti
Recept
Metoda přípravy: vacuumpot
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): df64 na 45
Proces: extrakce 60s
Lucie 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Fajn kombinace čokoládových tónů a ovocitosti
Neurazí ale ani příliš neoslnila
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):21
Voda (g): 350
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Proces: dle hoffmanna
kubanster Zobrazit originál 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Suchá chuť