Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.02 / 5
Doporučuje
96%
151 z 158 uživatelů
Karel Klímek 1. Leden
Doporučuje produkt
250g
Veronika 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Borůvky a čokoláda
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládový dezert
Velmi příjemná vyvážená káva
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): 15
Voda (g): 180
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tóny z čokoládového dortu byly opravdu příjemné
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jarní ovocná chuť
Čokoláda
Borbala Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladké, ovocné
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Přestože předchozí Nikaragua nebyla tak výrazná, tato mile překvapila vybalancovanou sladkostí i aciditou
Květová vůně, borůvková chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress 2xfiltr
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 89° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (15 clicks)
Proces: 50ml – 45s – +180ml – 1:15 (2:00 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výborná sladkost čokolády a lesních plodů, zároveň lehká
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 25clicks (timemore nano)
Proces: standart
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
lehce ovocná
lehce čokoládová
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vítek 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Peter Krkoška 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládové tóny
Méně kyselá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Stephanie Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemná chuť
Ne příliš ovocné
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Yana 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche Zero
Proces: James Hoffmann
Dominika 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehoučká, jemná káva
Příjemně sladké tóny
Za mě takové jaro v hrnku :)
Velmi málo kyselá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marek Havrda 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Martina Kráčmarová 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladší, méně kysela
Tóny cokolady
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 220
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Wilfa - aeropress
Proces:
Jan 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces: inverted method
Karolína 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Suchá Nutella
Margita 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
krásná až pralinková vůně a chuť
vyvážená sladkost a acidita
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 20
Voda (g): 200+100
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Hario mini Mill slim plus pro (7 cvaknutí)
Proces: