Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.03 / 5
Doporučuje
97%
140 z 145 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
skvělá káva s příchutí borůvek a čokolády
Štěpán Vrba 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chuť ovoce v čokoládě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kristýna 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chuť borůvek
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 8
Proces:
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladké
Zajímavá vůně
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Borůvky a čokošku jsem fakt citil
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g): 20
Water (g): 330
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová chuť s nízkou aciditou
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 330g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost)
Proces:
Zuzana Kianičková 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
vďaka kalendáru som sa pomaly naučila rozoznávať čokoládové profily, tu bol naozaj výrazný!
Recept
Metoda přípravy: Delter Coffee Press
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 97 °C
Mlýnek (nastavení): 30 klikov, Comandante
Proces: 80, 220, 300; 2:50 min
Botond Borsits Zobrazit originál 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Způsob přípravy: Filtr Hario V60
Káva (g): 20
Voda (g): 333
Teplota vody: 100 ºC
Mlýnek (nastavení): 7 na 1zpresso K-Plus
Proces: James Hoffmann's Better 1 Cup V60 Technique
Ema 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Vůně čokolády
Petr 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená hořkost a sladkost
Skvělá shoda s chuťovým profilem
Pavel Kuběja 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Asi nejlepší káva z celého adventního kalendáře
Výborná ovocná chuť
Šťavnatost
Vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g): 200
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Peter 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Zatiaľ Najlepšia káva v kalendari
Simona Fančovičová 23. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Môj favorit
Všetko od vône upraženej kávy, až po dochuť na jazyku
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Václav Kuběja 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná chuť
Tóny čokolády
Borůvky
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 84
Mlýnek (nastavení): Comandante MK4 22
Viktorie 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Lehká chuť
Borůvkový dojezd
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 330
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Hana 22. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi jemná káva
Recept
Metoda přípravy: konvička
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Poprve za kalendar 5 hvezd, byla skvela - nejdriv samotna, pak i s lineckym :))
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 340
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Magdalena 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Takova normalni ovocna kavicka
Zadne prekvapeni, tak akorat na popijeni :)
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): wilfa filter
Proces: james hoffmann chemex
Tomáš 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jemná “smetanová” chuť
Leon Zobrazit originál 21. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Připomíná mi to den 11 „Santa Ana“ ;)
Opravdu pěkná káva
Recept
Způsob přípravy: Kalita
Káva (g): 20,7
Voda (g): 300
Teplota vody: 95 (Marco SP9)
Bruska (nastavení): 6,5 na Ditting 807
Průběh: 2:50 min