Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.03 / 5
Doporučuje
97%
140 z 145 uživatelů
Jana 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
skvělá káva s příchutí borůvek a čokolády
Veronika 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Borůvky a čokoláda
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládový dezert
Velmi příjemná vyvážená káva
Recept
Metoda přípravy: Aeropress Go
Káva (g): 15
Voda (g): 180
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jorge Zobrazit originál 26. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Tóny z čokoládového dortu byly opravdu příjemné
Štěpán Vrba 25. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chuť ovoce v čokoládě
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 400
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub z pijukafe.cz 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Jarní ovocná chuť
Čokoláda
Kristýna 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
chuť borůvek
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 333
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 8
Proces:
Peter 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Príjemná čokoládová
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladké
Zajímavá vůně
Borbala Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Sladké, ovocné
František Navrátil 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Borůvky a čokošku jsem fakt citil
Recept
Method of preparation: V60 Kinto
Coffee (g): 20
Water (g): 330
Water temperature:
Grinder (settings):
Process:
Vanda 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
250g
Horká a kyslá chuť
Recept
Metoda přípravy: Mocca konvička
Káva (g): 20g
Voda (g): 150g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Přestože předchozí Nikaragua nebyla tak výrazná, tato mile překvapila vybalancovanou sladkostí i aciditou
Květová vůně, borůvková chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress 2xfiltr
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 89° C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 (15 clicks)
Proces: 50ml – 45s – +180ml – 1:15 (2:00 brew time)
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
výborná sladkost čokolády a lesních plodů, zároveň lehká
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 25clicks (timemore nano)
Proces: standart
Jakub 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
lehce ovocná
lehce čokoládová
Recept
Metoda přípravy: Frenchpress
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová chuť s nízkou aciditou
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 330g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Vilfa (střední hrubost)
Proces:
Peter Krkoška 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Čokoládové tóny
Méně kyselá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Stephanie Zobrazit originál 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Velmi příjemná chuť
Ne příliš ovocné
Recept
Způsob přípravy: aeropress
Káva (g): 10
Voda (g): 180
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): o něco jemnější než Espresso
Proces: 95 teplota vody 180 ml in. 2 minuty počkat.
Lehce ponořte na 30 sekund a poté zatlačte
Yana 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš 24. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (20)
Proces: