Pražírna Coffea Circulor s hrdostí představuje výjimečnou kávu DON ANDRES, která vás okouzlí svou bohatou chutí a nezapomenutelným aroma. Tato káva, s SCA skóre 89,25, nabízí dokonalou kombinaci chutí cukrové vaty, medu a ananasu, které se harmonicky mísí s lehkým a šťavnatým tělem. Jemná kyselinka připomínající meruňky a mandarinky dodává této kávě svěžest a její rovnováha je naprosto jedinečná.
Kávová zrna pro tuto kávu pocházejí z farmy Andrésa Torrese Goicochey, která se nachází v oblasti Camporredondo v peruánském regionu Luya, Amazonas. Farma se rozkládá na ploše 11,5 hektaru a je situována ve výšce 1680 metrů nad mořem. Andrés začal s pěstováním této vzácné odrůdy Geisha v roce 2010 a navzdory počátečním obtížím, jako byl nedostatek infrastruktury, dokázal vytvořit podmínky pro produkci této výjimečné kávy. Celá rodina se podílela na budování potřebné infrastruktury, která umožnila nejen snadný přístup k farmě, ale také zavedení solárních panelů pro osvětlení a zajištění vody pro region.
Tato káva je zpracována tradiční naturální metodou, kdy se třešně nechávají fermentovat po dobu 24 hodin v jejich přirozeném stavu. Následně jsou sušeny po dobu přibližně 15 dní, dokud nedosáhnou optimální úrovně vlhkosti 10,5 %. Po sušení jsou kávová zrna stabilizována, vakuově balena a připravena na export. Tento proces zajišťuje, že si káva uchová svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou výsledkem pečlivého zpracování a odborného přístupu na farmě Andrésa Torrese Goicochey.