Prodigal vám přináší svou první peruánskou kávu, Maria Nieves El Limón Geisha, a je to opravdový klenot. Tato káva je neobvykle bohatá na chutě zralých jahod, pomeranče a krémového toffee, což není u promytých káv běžné. S hrdostí můžeme říci, že tato káva je omezeného množství a každý šálek je skutečným potěšením.
Maria Nieves a její manžel společně obhospodařují farmu o rozloze 1,5 hektaru. Toto je jejich první sklizeň odrůdy Geisha, která se vyznačuje pečlivým výběrem zralých třešní, následovaným 12hodinovým fermentačním procesem. Poté se kávová zrna odslupují a fermentují dalších 24 hodin. Po třech fázích mytí se káva suší na zastíněných vysokých postelích po dobu 20-25 dní. Výsledkem je mimořádně čistá a vyvážená káva.
Promytý proces zpracování kávy je metoda, při níž se po sklizni odstraňuje slupka a většina dužiny z kávových třešní. Tento proces začíná tím, že se kávové třešně sklízejí a následně se pomocí stroje, zvaného depulper, mechanicky odstraní vnější slupka a část dužiny. Po odstranění slupky a dužiny jsou kávová zrna umístěna do fermentačních nádrží, kde jsou ponechána na 12 až 48 hodin, v závislosti na klimatických podmínkách a požadované intenzitě fermentace. Během fermentace dochází k rozkladu zbývající dužiny (mucilage), která obklopuje kávová zrna. Po dokončení fermentace se káva důkladně promyje velkým množstvím vody, aby se odstranily všechny zbytky dužiny a fermentační produkty. Nakonec jsou promytá kávová zrna rozložena na sušicí plochy nebo vysoké postele, kde jsou nechána vysychat na slunci a pravidelně otáčena, aby se zajistilo rovnoměrné sušení. Tento proces trvá několik dní až týdnů, v závislosti na počasí a vlhkosti. Promytý proces je ceněn pro jeho schopnost vyniknout čistotou chuti, výraznými kyselinami a jasnými ovocnými tóny v kávě.