Představte si voňavý šálek espressa, který v sobě skrývá tajemství dvou kontinentů. Až si tento elixír nalijete do šálku, pocítíte vůni lesního ovoce, která se mísí s dotekem červených třešní, medu, hrušky a bílého rybízu. To je výsledek dokonalé směsi kávy Samoro a Musumba, dvou jedinečných káv z rozdílných koutů světa. A právě tento mix dodá vašemu rannímu rituálu zcela nový rozměr.
Samoro je skupina devíti producentů vedená Orlandem Soaresem z Letefoho ve Východním Timoru. Ve spolupráci s vývozcem Karst Organics se Samoro oddělilo od větší skupiny Cristo Liurai, když začalo izolovat svůj vlastní terroir, odvozený od slunečného aspektu jejich horské oblasti. Vyšší teplota vzduchu v této malé oblasti umožňuje koncentrovanější kvašení, což podle našeho názoru přispívá k ovocně-křupavému chuťovému profilu vína Samoro.
Vrch Musumba v Kayanze v Burundi je také mikroterroirem. Farmáři z této oblasti chodí pěšky asi 8 km, aby své třešně dopravili do mycí stanice Bukeye, kterou vlastní společnost Long Miles Coffee Project. Toto partnerství je založeno na loajalitě: farmáři z Musumby jsou od Bukeye vzdáleni více než od jiných mycích stanic, což představuje výzvu jak pro producenty, tak pro farmáře-školitele společnosti Long Miles. Obě strany však daly přednost společným hodnotám před pohodlím a výsledek je ohromující: tóny medu, pošírované hrušky a bílého rybízu dodávají této sladké kávě neuvěřitelnou rafinovanost.