Výběrová káva Tanzánie MAGWILA ze španělské pražírny Puchero Coffee Roasters je charakteristická tony borůvek, malin a levandule.
Magwila je skupina 8 farmáři, založená v roce 2007 a ročně produkují asi 43 pytlů kávy. Předseda Alexander Mwampashi byl docela aktivní ve snaze o zvýšení produkce a kvality. V roce 2013 jim okresní rada Mbozi poskytla stroj Penagos, který jim umožnil začít rozvlákňovat kávu. Káva se promyje vodou z rybníka Magwila, fermentuje se v nádržích, třídí se podle hustoty, máčí se v nádržích a suší se na vyvýšených postelích. Pergamen se pak ručně suší na sušících stolech.
- Farma: Magwila, Alexander Mwampashi
- Oblast: Mbozi, Songwe
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1600-1800 m n.m.
- Odrůda: Kent