Hodnocení celkem
4.16 / 5
Doporučuje
92%
67 z 73 uživatelů
Patrik Kováč 25. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Lukáš 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Skvělá vůně na mlýnku, která se ale začala rychle vytrácet s procesem přípravy
Tutti frutti tóny na pozadí mě baví
Přiznám se, že tahle káva mi neměla co říci. Nevýraznost i na druhý pokus - slabé tóny čoko/banánu, celkově velmi plochý kávový projev.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 22 clicks
Proces: 80ml – 45s bloom – 0:45 +170ml – 1:45 +250ml (3:15 brew time)
Erik 24. Srpen
Nedoporučuje produkt
250g
Káva mi moc nesadla, ale možno to je iba prípravou
Nepríde mi vhodná na V60
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Beáta 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
asi mi nesedla, ale někdo může ocenit. Za mě zatím nejslabší káva co jsem měla, i když afriky všeobecně miluju
příjemná vůně
nevýrazná chut
Barbora 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
príjemná chuť
ovocná
Jiří 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
červené hrozno - ano
tutti frutti - trochu, spíš vůně
banán v čokoládě - kde?
anaerobní štych - ano, ale slabý
Osobně nejsem moc fanoušek anaerobních káv, neb většina je chuťově značně přehnaná a zbytečně výrazná. Tohle je zástupce těch lepších, takže je to sice výrazné, ale příjemné a nic moc z toho nečouhá. Dobrá káva, fanoušek anaerobek si může přidat tak půl hvězdičky.
Recept
Metoda přípravy: Tricolate
Káva (g): 10
Voda (g): 220
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 4/11 Fellow Ode V1.1 s SSP brew burr
Proces: Zalít 60g vody, počkat 45 vteřin, dolít zbytek, počkat až překape, vypít.
Tomas 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Dotyk acidity a jeho premena v čokoládovú plnosť
Ovocnosť v nej necítim - práve skôr horkú čokoládu
Markéta 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Tomáš Bukovský 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Na takové to domácí popíjení dobrá káva
Lehká hořkost na konci
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Ševčík 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Stopa po tutti fruti tam cítít byla
Káva mi přišla taková drsnější, více hořká
Měl jsem větší očekávání, z letního boxu tak někde kolem středu, 3-4. místo
Jiří 22. Srpen
Nedoporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
fuller 21. Srpen
Doporučuje produkt
250g
ovocna (cervene vino)
plna a intezivna
anaerobky mam rad, ale tato bola to "too much"
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 262
Teplota vody: ~96
Mlýnek (nastavení): c40 mk3
Bl 18. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Jana Mikušková 18. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Moc mě bavila, příjemná chuť, tak akorát výrazná. Pro mě na pravidelné pití.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 13
Voda (g): 200
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch 17. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Krásně voní po čokoládě
Výrazná chuť banánů
Tak akorát hořká
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 18
Voda (ml): 300
Teplota vody: cca 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore - 20 z 40
Proces:
Radim 16. Srpen
Doporučuje produkt
250g
I přes silnější vliv fermentace do chuti jde stále o příjemnou kávu s plným tělem.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Comandante, 23 clicks
Proces:
Zbyšek 15. Srpen
Nedoporučuje produkt
250g
Vojtěch 13. Srpen
Doporučuje produkt
5000g
Výrazné tóny tropického ovoce
Trochu hořká
Recept
Metoda přípravy: 4/6
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 22clicks C2
Proces:
Michal 13. Srpen
Nedoporučuje produkt
250g
Po namletí pěkné a aroma přezrálého ovoce
Příliš výrazná chuť fermentace, která zabije vše ostatní
Ke konci hořká chuť
Recept
Metoda přípravy: Origami Plastic
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 92 C
Mlýnek (nastavení): ODE Fellow 6,8
Proces: 100/100/100
Šimon 11. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Čokoládová chuť s nádechem banánů
Příjemná vůně
Po vychladnutí je trošku hořká
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: