Káva se sladkým a květinovým aroma s lehkými citrusovými tóny. V šálku se projeví jemná kyselost tropického ovoce, sladká vůně třešní a červeného vína, která se v dochuti promění do hedvábné hořké čokolády.
Vietnam Langbiang je výsledkem práce Slováka Mariána Takáča žijícího ve Vietnamu. Právě on díky své manželce Lim objevil svoji vášeň pro kávu. Lim pochází z Etnické menšiny K´ho, která po generace věnuje pěstování kávy. Kávové zrno bylo vypěstováno pod horou Langbian. V nadmořské výšce 1500 metrů. Jedná se o odrůdu Catimor hybrid, která přirozeně zmutovala s pozůstatky Bourbonu a Typicy. Tyto odrůdy původně do Vietnamu přinesli Francouzi.
V roce 2016 vycestoval do Vietnamu na měsíční dovolenou, už se odtud nikdy nevrátil a dnes pěstuje a zpracovává výběrovou kávu. Během dovolené se seznámil s Kim. S dívkou, která pochází z etnické minority zvané K'ho. Její rodina a všichni kolem pěstují kávovníky už po celé generace. Jejich úloha ale spočívala pouze v tom, že česáním posbírali všechny třešně (zralé i nedozrálé) a následně svou úrodu prodali velmi levně kupcům. Nebyli to farmáři, ale jen sběrači. Marián se rozhodl podívat na celý proces komplexně a zjistit, jak by se dal zlepšit a inovovat. Dnes již mají vybudovanou velkou část farmy a zpracovatelskou stanici, kterou nazvali Zany.
O procesu zpracování Marián řekl: „Tato káva prošla 100h fermentací třešní v uzavřených sudech. Následně probíhalo pomalé sušení po dobu 3-4 týdnů. Měl jsem několik testovacích lotů ještě předešlou sezónu s kratšími a delšími fermentacemi, ale zvolili jsme pravé takovou zlatou střední cestu. Kde je káva ovocná, trochu funky ale pořád velmi čistá. Takže samotná fermentace nepřebíjí vlastnosti dané kávy a odrůdy.“
- Nadmořská výška: 1500 m n. m.