Kmen Coffee Roasters

4.2 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.2 / 5
Doporučuje
82%
169 z 206 uživatelů
Vojtěch D ověřený zákazník úterý
Nedoporučuje produkt
Hodně umělá chuť
Nechutná mi, prakticky už nejde cítit kafe
Jaromír Petřík pondělí
Nedoporučuje produkt
chemícká vůně i chuť
káva ani není cítit
Recept
Metoda přípravy: chytráček
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody : 93
Mlýnek (nastavení): 16 Timemor C2
Proces: 70,120,200,250
Vendula Bendová ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
Chuť odpovídá uvedenému profilu
Zajímavý experiment (asi)
Vůně je opravdu výrazná, umělá, z bytu to pomalu větrám ještě druhý den
Tohle bohužel doslova není můj šálek kávy, ačkoli jinak Kmení kafe miluji
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 18
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Monika Olga Pechová ověřený zákazník 5. Únor
Nedoporučuje produkt
"nevšední" chuť - doteď nevím, jak se k této kávě stavět
v případě namletí více zrn je chuťově OK (drip, mléko), chuťově silnější, to se pak vypít dá, přesto žádná hitparáda
opravdu zvláštní chuť, taková zkažená jak staré mléko...
poprvé, kdy jsem litovala koupě :D
Yan Gee ověřený zákazník 24. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Vyslovene spatny to neni, ale kav s podobnym chutovym profilem uz jsem ochutnal vic a tahle byla nejslabsi.
Kyselost po zelenem ovoci tehle vanocni kave nesedi. Jak strudl ze zelenych jablek.
Lucia ověřený zákazník 11. Říjen
Nedoporučuje produkt
Nech robím, čo robím a mením teplotu vody či hrúbku mletia, stále v chuti prerážajú horké mandle či čo
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 300
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení): Porlex 11 klikov
Proces:
Thomas ověřený zákazník Zobrazit originál 4. Srpen
Nedoporučuje produkt
Na můj vkus pečené příliš tmavě
Ne typická sladkost tepelného šoku
Jakub ověřený zákazník 26. Červenec
Nedoporučuje produkt
Chuť oříšků
Hodně průměrná Brazilka
Žádné hroznové aroma jsem necítil
Vzhledem k celkové chuti pochybuji nad "honey" zpracováním
Recept
Metoda přípravy: V60 Hoffmann
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: po zavaření
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso X PRO S - 2.1.0
Proces:
Katka ověřený zákazník 3. Červen
Nedoporučuje produkt
Po chutovom profile ani stopy, sklamanie
Prazenie skor tmavsie, nie, svetlejsie ako sa pise
Recept
Metoda přípravy: V60 Kasuya
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
David Vykouřil ověřený zákazník 12. Září
Nedoporučuje produkt
Tak na to jak to kluci z Kmenu vychválili je to fakt nuda
Recept
Metoda přípravy: Origami + kalita filter
Káva (g): 20
Voda (g): 300g 90 ppm
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): 28 c comandante
Proces: 5 nálevů