Manhattan Coffee Roasters

4.2 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.2 / 5
Doporučuje
89%
133 z 150 uživatelů
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Pěkná káva
Jemná chuť
Snadno extrahovatelné
Pečené omni nebo espresso, nikoli filtrované
Uhlíková chuť
Tato pražírna zhoršuje kávu za kávou
Extrémně drahé na pečený profil a kvalitu
Jakub Piecinski ověřený zákazník 21. Říjen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces: v60
Pavel ověřený zákazník 26. Září
Doporučuje produkt
Caspy ověřený zákazník 16. Září
Doporučuje produkt
Miroslav ověřený zákazník 8. Září
Doporučuje produkt
Jan Hovad 2. Září
Doporučuje produkt
Parádní jemnost
Žádný náznak "hořkosti"
Pro mě neutrál ke střídání s něčím více "funk"
Recept
Metoda přípravy: Hoffman v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): jemnější filtr
Proces:
office ověřený zákazník 30. Srpen
Nedoporučuje produkt
Vítězslav ověřený zákazník 19. Srpen
Nedoporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník 10. Srpen
Nedoporučuje produkt
Vysoký potenciál pro dobrou kávu.
Opět jsem si potvrdil že Manhattan je "hit or miss".
Káva je velice nerovnoměrně upražená.
Recept
Polovice zrn je přepražená, asi třetina velice světlá (prakticky béžová). Teplota nad 85 stupňů ji v tomto stavu nedělá dobře, a je obtížné z ní dostat něco alespoň průměrného. Nepovedlo se mi to ani pomocí V60, ani z aeropressu.

Ještě vyzkouším cold brew; to by mohlo fungovat, ale kupovat tak drahou kávu pro průměrné cold brew se prostě nevyplatí.
Adam ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
Vyborna kava
Krasna cista chut broskyn a caju
Jenna acidita
Recept
Metoda přípravy: Pulzar
Káva (g): 15
Voda (g): 255
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 1zpresso ZP6, 4.9
Proces: