Manhattan Coffee Roasters

4.2 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.23 / 5
Doporučuje
89%
88 z 99 uživatelů
Jan Hovad 2. Září
Doporučuje produkt
Parádní jemnost
Žádný náznak "hořkosti"
Pro mě neutrál ke střídání s něčím více "funk"
Recept
Metoda přípravy: Hoffman v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): jemnější filtr
Proces:
Adam ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
Vyborna kava
Krasna cista chut broskyn a caju
Jenna acidita
Recept
Metoda přípravy: Pulzar
Káva (g): 15
Voda (g): 255
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 1zpresso ZP6, 4.9
Proces:
Ewa Zobrazit originál 27. Srpen
Doporučuje produkt
Nejlepší káva, jakou jsem kdy měl - člověk cítí a ochutná broskev a její svěžest a zároveň má slušný šálek kávy. Absolutní mistrovské dílo
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Postup: předinfuze až 50 g vody po dobu 30-45 sekund
Až 150g vody (celkem) až 1m30
Až 250 g do 2 m nebo mírně nad
Užívat si!
Tóth Zoltán ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Srpen
Doporučuje produkt
dobrý vkus
dobrá kyselost
žádný kecy chuťový profil
Sebastian Zobrazit originál 8. Červen
Doporučuje produkt
super sladká malinová příchuť
lehké a jemné
jedna z nejlepších káv Nestor Lassos
krásná světlá pečeně
mírná kyselost
květinový
Recept
Způsob přípravy: Origami
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 94°
Bruska (nastavení): 27 kliknutí na Comandante C40
Zpracování: 0:00-1:10: 100g vody za 10 sec.| 1:10-2:30 100g vody za 10 sec.
Iveta 2. Březen
Doporučuje produkt
vyvážená chuť, příjemná vůně
lehce ovocná a zároveň sladká chuť po ovoci i čokoládě
žádný
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch 28. Únor
Doporučuje produkt
Vyvážená sladkost a kyselost
Výborné aroma
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Eva Šišková ověřený zákazník 27. Únor
Doporučuje produkt
Výborná ľahká káva
Vyvážená sladkosť a kyselka
Ideál na každodenné pitie
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: 4:6
Kamila 26. Únor
Doporučuje produkt
Lahodná chuť
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem kdy ochutnala
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip 26. Únor
Doporučuje produkt
Velmi lahodná chuť
Dokážu si představit pít denně