Manhattan Coffee Roasters

4.2 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.21 / 5
Doporučuje
88%
88 z 100 uživatelů
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Pěkná káva
Jemná chuť
Snadno extrahovatelné
Pečené omni nebo espresso, nikoli filtrované
Uhlíková chuť
Tato pražírna zhoršuje kávu za kávou
Extrémně drahé na pečený profil a kvalitu
Jakub Piecinski ověřený zákazník 21. Říjen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces: v60
Jan Hovad 2. Září
Doporučuje produkt
Parádní jemnost
Žádný náznak "hořkosti"
Pro mě neutrál ke střídání s něčím více "funk"
Recept
Metoda přípravy: Hoffman v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): jemnější filtr
Proces:
Jakub ověřený zákazník 10. Srpen
Nedoporučuje produkt
Vysoký potenciál pro dobrou kávu.
Opět jsem si potvrdil že Manhattan je "hit or miss".
Káva je velice nerovnoměrně upražená.
Recept
Polovice zrn je přepražená, asi třetina velice světlá (prakticky béžová). Teplota nad 85 stupňů ji v tomto stavu nedělá dobře, a je obtížné z ní dostat něco alespoň průměrného. Nepovedlo se mi to ani pomocí V60, ani z aeropressu.

Ještě vyzkouším cold brew; to by mohlo fungovat, ale kupovat tak drahou kávu pro průměrné cold brew se prostě nevyplatí.
Adam ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
Vyborna kava
Krasna cista chut broskyn a caju
Jenna acidita
Recept
Metoda přípravy: Pulzar
Káva (g): 15
Voda (g): 255
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 1zpresso ZP6, 4.9
Proces:
Adam ověřený zákazník 9. Červen
Nedoporučuje produkt
Kvetinova sladka kava
dochut mala ako keby kartonovu dochut
Prazena skor ako Omni a nie filter
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení): Kinu M47 (POB) - 3.1
Proces:
Daniel ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
Ovocná mňamka s decentne horkou dochuťou
Ewa Zobrazit originál 27. Srpen
Doporučuje produkt
Nejlepší káva, jakou jsem kdy měl - člověk cítí a ochutná broskev a její svěžest a zároveň má slušný šálek kávy. Absolutní mistrovské dílo
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení):
Postup: předinfuze až 50 g vody po dobu 30-45 sekund
Až 150g vody (celkem) až 1m30
Až 250 g do 2 m nebo mírně nad
Užívat si!
Tillmann Zobrazit originál 3. Srpen
Nedoporučuje produkt
Celé i mleté ​​fazole příjemně voní
Bez ohledu na to, jak moc jsem extrakci upravil, káva chutnala příšerně kysele
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18,5
Voda (g): 54
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tóth Zoltán ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Srpen
Doporučuje produkt
dobrý vkus
dobrá kyselost
žádný kecy chuťový profil