The naughty dog

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
92%
743 z 805 uživatelů
Patrick ověřený zákazník Zobrazit originál dnes
Doporučuje produkt
Páni, obrovský profil chuti
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch - Tetsu Kasaya vyvinul hybridní recept V2
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: Bloom 90 ° C, úprava 80 ° C
Grinder (Nastavení): Kinggrinder K6
Proces: následoval recept
Patrick ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Lukáš ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Viktoria ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Viktoria ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Teodor Gheorghe ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: ESPRSSO
Káva (G): 20 palců
Voda (g): 40 out
Teplota vody: 92 c
Grinder (Nastavení): 160 mikronů do Bentwood
Proces: 5 sekund Preinfusion 4 Bar, 15 sec Up 9 Bar .Last 5 s méně 6 bar, Watter 110 ppm s Aqua kódem.
Eva ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
Za studena mnohem pitelnější
Mi osobně nechutnalo, neumím moc vypíchnout proč, vzhledem k všeobecnému nadšení pravděpodobně jen osobní preference
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Žádná klasická chuť bezkafů
dobrý vkus obecně
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch
Káva (G): 18
Voda (G): 250
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): 5.2 na ZP6
Proces: Vyhoďte veškerou vodu na kávu, zatímco je ventil uzavřen, v 1:45 Otevřený ventil
Nikola ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Pavel Říha ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
jsem nadšenej! Je znát, že to sakra umí!
luxusní crema, plné tělo
můžu říct, že s touto směsí jsem měl na svém domácím pákovém kávovaru od DeLonghi zatím ze všech výběrových káv, co jsem zkoušel, tak nejlepší výsledky (tlak, extrakce, tělo espressa, výsledná crema, celková konzistence), doslova kavárenské kvality
chuťově jsem měl už lepší kávu, takže zkusím příště jinou směs, ale co se týče zrn jako takových a jejich upražení, tak si myslím, že to je velmi dobrá práce, velmi dobrá kvalita, což je vidět na tom výsledném espressu už od pohledu
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18-20 g
Voda (g):
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 4-5
Proces: