Pikola

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
91%
30 z 33 uživatelů
Daniel ověřený zákazník 26. Únor
Nedoporučuje produkt
na anaeróbne spracovanie uplne zla chut
zadymena, zatuchnuta
absolutne nemam pocit ze to je svetlo prazene
za mna rozhodne nie
Kamila ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
Parizsky krem s kandovanym ovocem
Vyborna jak samotna, tak i pod mleko
Daniel ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
Peter ověřený zákazník 7. Únor
Doporučuje produkt
baví, spoko
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vojtěch Vitásek ověřený zákazník 2. Únor
Nedoporučuje produkt
Možná bude fakt dobrá na espressu, ale můžu si dělat jen filtry
Třeba jsem chytl jen špatnou várku
Nevím, jestli to je pražením nebo tím delším sušením, ale je až moc tmavá, spíš omni/espresso
Alžběta S. ověřený zákazník 27. Leden
Doporučuje produkt
Petr K ověřený zákazník 25. Leden
Doporučuje produkt
Petr K ověřený zákazník 25. Leden
Doporučuje produkt
Daniel ověřený zákazník 23. Leden
Doporučuje produkt
Viktor ověřený zákazník 8. Leden
Doporučuje produkt