Díky řadě filtrů od japonské průkopnické společnosti Cafec si můžete vybrat filtry na míru konkrétní kávě a receptu, jaký na filtr používáte!
Tyto filtry pro tmavě praženou kávu umožňují velmi rychlý průtok vody, díky čemuž se zabrání přeextrahování kávy a její nežádoucí hořké chuti. Že nepijete dark roasty? Nevadí! Nenechte název těchto filtrů vás omezit v experimentování s recepty na to nejlepší překápko - třeba se některé vaše Keni vyloženě těší na rychlý průtok a svěží aciditu.
Jako průkopník vysoce kvalitních papírových filtrů se pan Shigeji Nakatsuka, zakladatel společnosti Cafec, pustil do studia složení papíru, a nakonec se mu podařilo vyvinout 3 druhy papírových filtrů, které umožňují kontrolovat průtok vody pro světle praženou, středně tmavě praženou a tmavě praženou kávu.
Vlastnosti
- speciálně vyvinuté filtry pro podtržení vyváženosti a chuti
- pro použití při teplotě vody 90 °C
- tloušťka 0,22 mm
- hustota: nízká
- oboustranný krep
- balení 100 ks
- vyrobeno v Japonsku
- pro drippery velikosti 4 (V60-02, Origami M...)