Zcela nový Standart je tu! Je odvážnější a nebojí se konfrontovat s problémy, kterým čelí kávový průmysl. Díky našim úžasným přispěvatelům a ilustrátorům máme k dispozici opět několik dech beroucích článků na různá témata.
Standart magazín číslo 25 je tady a sním přichází i množství skvělých článků, kvalitních uměleckých děl podaných v obrázcích a fotografiích vyskládaných našim oceňovaným redakčním týmem. Přinášíme jejich pečlivě připravené dílo, od začátku až do konce. Jsme rádi, že si můžete přečíst naše nejprestižnější a nejdobrodružnější vydání.
Shromáždili jsme nejlepší texty z celého kávového, akademického a žurnalistického světa, díky kterým se umíme tváří v tvář podívat všem problémům, kterým čelí náš kávový průmysl. Šťavnatá próza plná střízlivé konfrontace a kritických analýz.
Zveme vás k četbě tohoto vydání a k oslavě toho, co dělá kávu vynikající, ale také k tomu, co nás žene k neochvějné misi udržovat ji v podobě kvalitního tištěná média.
A na co se v tomto díle můžete těšit? :)
- Scott Rao nás provede zásaditostí vody, jak ji otestovat a jak vám trocha znalostí může ušetřit spoustu peněz
- Vyzpovídáme Joachima Morceaua o jeho kavárně v Paříži, soutěžních úspěších a kávě
- kávové toulky Ukrajinou