Hario Mizudashi: Japonský elegán pro chladivé chutě
Kromě dripperů a jiných vychytávek nechybí v nabídce japonského Haria ani praktická karafa na příjemnou přípravu cold brew. ⛸️ Máte s ní všechno pěkně pospolu a navíc v ikonickém Hario hávu.
Skleněný dlouhán 3v1
Hario Mizudashi nabízí všechno, co si můžete pro studené louhování přát, hezky v jedné nádobě. ⚗️ Kávu necháte louhovat v pevném plastovém sítku, které nepropustí ani smítko. Vložíte ho do elegantní skleněné nádoby o objemu až 1000 ml a vše uzavřete plastovým víčkem.
Zasypat, zalít, zavíčkovat
S Mizudashim si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak jednoduše připravit perfektní cold brew a následně ho přefiltrovat. Čerstvě namletou kávu – můžete sáhnout po něčem sladším 🍭 – nasypte do sítka a zacvakněte ho do hrdla karafy. Přímo na kávu nalijte až 1000 ml studené vody, zamíchejte (míchátka máme) a zacvakněte víčkem. Teď následuje to nejnáročnější: počkat 12-24 hodin, až se káva vymaceruje. Pak jen vyndáte sítko a krásně čistý cold brew máte hotový. 👌 Sítko se dá navíc zespoda vyšroubovat a kávu z něj lehce dostanete ven.
Je libo červená?
Pokud zrovna nečekáte, než se vám vylouhuje cold brew, zapojte Hario Mizudashi do svého stolování jako stylovou karafu. Kromě decentní hnědé ji máme taky v odvážnější červené ❤️🔥, kterou můžete sladit třeba s rudou sadou na přípravu V60.
Expresní příprava
Koukněte se, jak rychle máte s Hario Mizudashi hotovo. ⏬
Tohle na vás čeká v balení
- 1000ml skleněná karafa
- plastové sítko
- víčko