Prodigal Coffee

4.7 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.79 / 5
Doporučuje
100%
12 z 12 uživatelů
MartinLobotka ověřený zákazník 1. Listopad
Doporučuje produkt
Jedna z lepších premytých Etiópíí tento rok
Krásne vonia
Jednoduchá káva na každodenné pitie
Na to, že to ja káva od Scota Rao, čakal som vačšiu pecku
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15 g
Voda (g): 270g
Teplota vody: 70C - ´Samo bloom, 97C zvyšok receptu
Mlýnek (nastavení): C40 -22 klikov
Proces: 30g bloom - 60g - 100g -200g -270g.
Nebáť sa vyššých teplôt, pri 91 stupňoch a hrubšom mletí je káva nepitelná
Jiye Yun ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Srpen
Doporučuje produkt
fantastický!! zelené jablko a jahoda
také dobré jako espresso!!
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g): 270
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Arian ověřený zákazník 19. Červen
Doporučuje produkt
Až překvapivě sladká káva
Hodně připomíná limetkovou limonádu
Těžko říct, ale podle chuťového profilu bych to tipoval spíše na "allegedly washed"
Menší acidita než by se dalo očekávat
Recept
Metoda přípravy: Cafec Deep 27
Káva (g): 10
Voda (g): 160
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): ZP6, 3,5
Proces: 5x20g
Hristo Yordanov ověřený zákazník Zobrazit originál 13. Březen
Doporučuje produkt
Nejlepší espresso, jaké jsem kdy ochutnal!
Silki tělo, šťavnaté, ovocné a sladké. Sousto
Recept
Způsob přípravy: espresso
Káva (g): 14 g
Voda (g): 40 g
Teplota vody: 92°C
Bruska (nastavení): 13 Niche nula
Proces:
Róbert ověřený zákazník Zobrazit originál 3. Březen
Doporučuje produkt
Renomovaná pražírna kávy
Velmi kyselé a citrusové
Velmi tvrdá káva na espresso, může to být způsobeno tím, že je starší (ale měsíc a půl by neměl být problém pro světle pražené) nebo balení (poprvé jsem viděl sáček Prodigal bez filtru na přebytečný CO2 ze zrn, takže rychleji zatuchly)
Velmi kyselé a silné tóny citronu a limetky, ostatní jsou přehlušeny, takže nepůsobí tak vyváženě, jak je člověk zvyklý od Scotta Raa
Mám podezření, že zrna nemusí být ideálně pražená, protože se cítí nedostatečně vyvinutá a šálek nedostatečně extrahovaný i po důkladném experimentování s teplotami, mletím a poměrem výtěžnosti.. mohou být vhodnější pro filtr
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 16,5 g
Voda (g): 50-55 g
Teplota vody: 95-98 Celsia
Mlýnek (nastavení): 0,3-0,1 na P64 Lagom
Proces: moderní espresso, profilování tlaku na Bianca
Kydlíček Tomáš ověřený zákazník 10. Únor
Doporučuje produkt
Chuťové komplexní
Káva “pro každého”
Ničím zvlášť nepřekvapila
Nebudí chuťové emoce
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 17g
Voda (g): měkká, 250 ml
Teplota vody: 95st.C
Mlýnek (nastavení): Commandante, 14 kliků
Proces: extrakce 4 min
Róbert ověřený zákazník 3. Listopad
Doporučuje produkt
komplexna chut, velmi vyrazne bobule a dzem, prekvapivo sladka a tiez prijemna acidita
velmi dobre a lahko pitelna, neomrzi
idealne prazena, nebyt menej vyraznej vone, nespoznal by som, ze to nie je natural, ale washed
Scott Rao sa zda byt zarukou kvality
vysoka cena za import z USA
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 16,5g
Voda (g): around 60g yield
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení): 0,3 from 0 Lagom P64
Proces: 20 sec bloom and then flow profiling shot with Lelit Bianca
instagram: ile_klikow ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Říjen
Doporučuje produkt
Velmi kvalitní etiopský, který je v poslední době vzácný
Skvělý profil
Vyvážené, čistí, pitelné, lehké
Třešňový aspekt je trochu suchý jako borůvkové etiopské kávy
Trochu předražené
instagram: ile_klikow ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Říjen
Doporučuje produkt
Spousta třešní
Čistý
Velmi dobře pitelné
Abych byl upřímný, je to strašně předražené
instagram: ile_klikow ověřený zákazník Zobrazit originál 25. Říjen
Doporučuje produkt
Chutná přesně podle profilu
Čistý
Skvěle vyvážené
Nečekejte ananasovou bombu, je jemná