Sprout Coffee Roasters

3.9 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
3.9 / 5
Doporučuje
85%
17 z 20 uživatelů
pyrhos ověřený zákazník 30. Září
Doporučuje produkt
Jana Kadlecová ověřený zákazník 26. Červenec
Doporučuje produkt
skvělá
Karla ověřený zákazník 26. Květen
Doporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník 25. Květen
Nedoporučuje produkt
Výrazné rumové aroma
Chuť velice průměrná
Chybí jasnost v chuti
Z popisku jsem čekal víc ovocné chuti
Recept
Všeobecně nevyhledávám alkoholové chutě v kávě, ale věřím, že někdo by je ocenil více. I v takovém případě bych se rozhlédl po jiných pražírnách.

Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25 g
Voda (g): 417 g
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Fellow ODE
Jakub ověřený zákazník 25. Květen
Nedoporučuje produkt
Je sice na espresso, ale i tak velice tmavě upražená
Nemá variantu na filtr
Hořká, dřevitá, "decaf" chuť
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25 g
Voda (g): 417 g
Teplota vody: 94 °
Mlýnek (nastavení): Fellow ODE
Tereza ověřený zákazník 16. Květen
Nedoporučuje produkt
basic Columbie
za ty peníze žádná divočina - byla jsem zklamaná
čekala bych víc kyselosti, ale ta nepřišla
Caspy ověřený zákazník 16. Květen
Doporučuje produkt
Patrik ověřený zákazník 2. Říjen
Doporučuje produkt
Lenka ověřený zákazník 18. Září
Doporučuje produkt
To zelené jablko je tu opravdu hodně cítit!
Káva je taková svěží, lehce nakyslá, ale zároveň je v ní cítit i sladká chuť karamelek - prostě něco jako jablka v karamelu. :)
Moc dobrá.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 95°C
Mlýnek (nastavení): 22 clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method
Lenka ověřený zákazník 9. Září
Doporučuje produkt
U téhle kávy mě jako první zaujala vůně - asi jako slaďoučký broskvový jogurt.
Ta sladkost je z toho opravdu cítit, chuť je ale ještě vylepšená o kyselkavost rebarbory, takže ve výsledku je káva spíše šťavnatější, s takovou hravou chutí.
Tělo je plné, ale zároveň nepůsobí "hutně" a těžce.
Za mě opravdu vynikající káva, skvělý chuťový zážitek a jsem moc ráda, že se mi tuhle limitku podařilo ukořistit.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22g
Voda (g): 315ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method