Tanat Coffee (ex Kawa Coffee)

4.7 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.7 / 5
Doporučuje
100%
24 z 24 uživatelů
Nicolai Weis ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Doporučuje produkt
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 15
Water (g): 250
Water temperature: 94
Grinder (settings): Timemore 078, medium fine
Process: Hoffmann 1cup
Nicolai Weis ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Doporučuje produkt
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 15
Water (g): 250
Water temperature: 92
Grinder (settings): medium fine
Process: Hoffmann 1cup
Tomáš H před 2 týdny
Doporučuje produkt
Příjemná vůně
Chuť připomínající čaj s lesním ovocem
Pro někoho může být až moc „voňavá“, díky co-fermentaci
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): K6 80 kliků
Proces:
Simona Dostálová ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
Jedna z nejzajímavějších káv, které jsem kdy pila
Po dlouhé době kafe, které má výraznější ferment, ale není to "overwhelming"
Příjemná bonbónkovitost a florální aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Recept: World Brewers Cup formula 1:1:1 od Coffea Circulor
Káva (g): 20g
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Michal ověřený zákazník 23. Březen
Doporučuje produkt
Vojtěch Vitásek ověřený zákazník 21. Březen
Doporučuje produkt
Výborná, hezky voní, třešně jdou dost cítit
Určitě si od této pražírny ještě něco koupím, mají samé zajímavé kávičky v nabídce
Jakmile zabřednete do trošku dražších káv, tak se těžce vrací k 'normálním'
Recept
Metoda přípravy: Hybrid switch
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: 160ml open valve, 160ml closed valve
Jakub ověřený zákazník 19. Březen
Doporučuje produkt
Výborná Etiopka na filtr
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): celkem 250
Teplota vody: po zavaření konvice
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann
Jan Hovad 13. Březen
Doporučuje produkt
Mírná acidita
Vůně
Jemnost
Vyšší tvrdost na mletí
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Mk4 filtr
Proces: 5 Pour method
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál 13. Březen
Doporučuje produkt
Vynikající káva
Aroma intenzivního jahodového džemu s nějakou broskví na pozadí
Trochu rozvinutější, než jsem obecně upřednostňoval, ale pro tuto kávu to absolutně funguje
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs 55
Proces: Tetsu Kasuya nový hybridní recept
Martina ověřený zákazník 7. Březen
Doporučuje produkt
chuťově moc dobrá
zrnka jsou hodně tvrdá :-D, elektrický mlýnek si s nimi neporadí a v ručním Hariu s nimi bojujeme, ale tam se umlet dají