Tanat Coffee (ex Kawa Coffee)

4.7 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.7 / 5
Doporučuje
100%
24 z 24 uživatelů
Nicolai Weis ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Doporučuje produkt
Recept
Method of preparation: v60
Coffee (g): 15
Water (g): 250
Water temperature: 94
Grinder (settings): Timemore 078, medium fine
Process: Hoffmann 1cup
Tomáš H před 2 týdny
Doporučuje produkt
Příjemná vůně
Chuť připomínající čaj s lesním ovocem
Pro někoho může být až moc „voňavá“, díky co-fermentaci
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 17
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): K6 80 kliků
Proces:
Simona Dostálová ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
Jedna z nejzajímavějších káv, které jsem kdy pila
Po dlouhé době kafe, které má výraznější ferment, ale není to "overwhelming"
Příjemná bonbónkovitost a florální aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Recept: World Brewers Cup formula 1:1:1 od Coffea Circulor
Káva (g): 20g
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Michal ověřený zákazník 23. Březen
Doporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník 19. Březen
Doporučuje produkt
Výborná Etiopka na filtr
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): celkem 250
Teplota vody: po zavaření konvice
Mlýnek (nastavení):
Proces: Hoffmann
Jan Hovad 13. Březen
Doporučuje produkt
Mírná acidita
Vůně
Jemnost
Vyšší tvrdost na mletí
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Mk4 filtr
Proces: 5 Pour method
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál 13. Březen
Doporučuje produkt
Vynikající káva
Aroma intenzivního jahodového džemu s nějakou broskví na pozadí
Trochu rozvinutější, než jsem obecně upřednostňoval, ale pro tuto kávu to absolutně funguje
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs 55
Proces: Tetsu Kasuya nový hybridní recept
David Hradský ověřený zákazník 3. Březen
Doporučuje produkt
Tomáš ověřený zákazník 25. Únor
Doporučuje produkt
naturální etiopka jak má být:)
hrozně sladká, čistá, borůvková
lepší se vyhnout vyšší agitaci, dělá více fines
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch + Cafec Medium Roast filtry
Káva (g): 14
Voda (g): 200
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 4.1 na Fellow Ode 2

Hario Switch recipe by Emi Fukahori
Valerie ověřený zákazník 19. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): 4-5 (fellow ode)
Proces: