Terres de café

4.0 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.0 / 5
Doporučuje
67%
2 z 3 uživatelů
Tadeáš Zahumenský ověřený zákazník 16. Říjen
Nedoporučuje produkt
Nejlépe mi vyšla na Aeropressu.
Vlastně mě v ničem moc nezaujala.
Karolina ověřený zákazník 3. Říjen
Doporučuje produkt
Adam Cinko ověřený zákazník 29. Září
Doporučuje produkt
Světlé pražení na Espresso styl
Chutná báječně z moka konvičky
Chuť bych popsal jako "tekutý nugát"
Recept
Metoda přípravy: Moka konvička Hoffmann styl
Káva (g): 30
Voda (g): 300
Teplota vody: 100 ˚C do komory
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore 12 kliků (středně jemné)
Proces: Hoffmannův styl moka konvičky, co dodat...