The Roses

4.3 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.41 / 5
Doporučuje
82%
9 z 11 uživatelů
Tomáš ověřený zákazník 5. Červen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel ověřený zákazník 8. Březen
Doporučuje produkt
Můj první turboshot, a taky zároveň první káva z The Roses. Neskutečně vynikla chuť sušených meruněk.
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 54
Teplota vody: 96°C
Mlýnek (nastavení): Eureka Mignon Specialita 0,8 (dotyk kamenů na -0,5)
Proces: Turboshot
Hana ověřený zákazník 20. Leden
Doporučuje produkt
Vyvážená chuť - ani ne moc kyselá, ani moc hořká
Skvělé mletí
Recept
Metoda přípravy: Nespresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Frolec ověřený zákazník 4. Prosinec
Nedoporučuje produkt
kvalitní káva, je to poznat
myslím, že šarže z 29.11.2023 je mírně přepražená.
žádná dramatická ovocnost typická pro anaerobně fermentované kávy se nekoná
jemné, olejnaté aroma typické pro přepraženou kávu není sice dramatické, ale pražení dost potlačilo všechny případně "funky" tóny a ovocitost.
za mě tato káva neodpovídá cenovce. Příště spíše Beansmiths, Chroast, Dos Mundos, Fifty Beans...
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): V60
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): Comandante 25-30 click
Proces: 4:6 (bloom 70ml)
Roman 30. Listopad
Doporučuje produkt
Už je dlouho vypitá, ale pamatuji si velmi intenzivní ovocnou vůni
V chuťi nasládlá, jemná kyselinka, plná chuť
Hrozně moc mě bavila
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 330
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore C3, 15 kliků
Proces:
Richard Zvonek ověřený zákazník 3. Říjen
Doporučuje produkt
Hodně ovocné, intenzivní, fermentované
Stanislav ověřený zákazník 14. Září
Doporučuje produkt
silné borůvko-třešňové aroma
velmi intenzivní chuťový profil - pro někoho bude až "moc not"
velmi intenzivní chuťový profil - pro někoho bude až "moc not"
Veronika Lokajová 16. Srpen
Doporučuje produkt
Příjemná, jemná chuť
Čajové tělo
Sladká káva
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Veronika Lokajová 9. Srpen
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť
Deskriptory velmi odpovídají
Michal Černohous ověřený zákazník 4. Srpen
Nedoporučuje produkt
Vypít se nějak dá
ověření, že existuje obyčejná lehká Etiopie v natural zpracování, kterou vypije každý
Obvyklé naturalní "chuti" hodně vzdálené
Acidita neznatelná
nenadchne
cílovku pro naturální Etiopie určitě neosloví
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: