Osobně sem názoru, že kávy, které praží pan Gardelli či Wendelboe by zasloužily hvězdiček 6.
Ano, je to opravdu tak dobré. Ne ve skutečnosti to není kyselé, pokud to nepodextrahujete.
Nemůžu říct na 100% jestli je lepší Gardelli či Wendelboe. Ale můžu říct, že se 100% nespletete když si je ochutnáte.
Jako bonus jsou jejich kávy velmi snadné na přípravu (míněno, to co je v popisu z těch káv dostanete bez větší námahy, což neplatí vždy u všech káv).
Kenya Karinga má sice specifikované jen dvě "chutě", ale ve skutečnosti je to káva poměrně bohatá na spektrum chutí. Tak se tím nedejte zmýlit. Mimochodem, moje je excelentní i ten skoro měsíc po pražení, nemá to na kvalitu vliv, balení je víc než dostatečně kvalitní.
Je to drahé? Jo, je.
Ale taky je to adekvátně dobré.